KariGeri a garancia az új fideszes 2/3-ra 2022-én?
Karácsony egy esélytelen jelölt. Ott van Dobrev, ő lesz az ország első női miniszterelnöke, a hölgyeknek ez még külön imponálni is fog és rájuk szavaznak.
Miért lenne Karácsony Gergely bármilyen Fideszes 2/3-ra is garancia?
Karácsonyra még egy 300 lakosú borsodi zsákfalu vezetését sem szabadna rábízni.
Megnyugodhatnak a fideszesek. Meg lesz a kétharmad. Gyurcsány ismét teljesítette a feladatát.
Nem tudom mikor jönnek rá a baloldali szavazók, hogy amig Gyurcsányt nem zavarják el a családostól a politikából addig garantált a fideszes választási győzelem.
Mondjuk szerintem a bakik emberibbé teszik a jelöltet.
Ebből Karácsony jó eséllyel profitálni fog, mert azt látják, hogy hibázik, bocsánatot kér, ilyen politikust akarnak most.
"Mondjuk szerintem a bakik emberibbé teszik a jelöltet."
Sajnos ez nem igaz a politikában. Ott egy balf.sznak könyvelik el az illetőt. A politikában az erős határozott vezetőket követik az emberek. Orbánt ebből a szempontból jól felépítették a fidesz pr szakemberei.
De az ellenzék tudja, hogy az "erős" emberekből lesznek Orbánok, ezért mondom, hogy itt egy Karácsony, aki nagyon ellentétes személyiség Orbánnal, annak segít, ha ilyen kép alakul ki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!