A Fideszesek miért dobálóznak mindig a gazdasági növekedéssel, amikor a számok és az észérvek előtámasztják azt, hogy semmivel sem jobb a helyzet, mint amikor a baloldaliak vezették az országot?
A Fideszesek komolyan csak ezzel tudnak védekezni? Minden kérdésnél ezzel dobálóztok.
Itt vannak az adatok. Ha megnézitek az adatokat az MSZP vezetése alatt 10 millióval nőtt a GDP forintban. Ha belekalkuláljátok azt, hogy egy nagy világválság is volt, amikor hatalmon voltak, valamint azt, hogy a 2010-es évektől kezdve szinte összes európai ország hatalmas fejlődésen, növekedésen esett át, akkor abszolút nem teljesít semmivel sem jobban a Fidesz. Mondom még egyszer (bár úgy is lesz, aki ezt figyelmen kívül hagyva elkezdi a Fideszt éltetni): Ahhoz, hogy átfogó képet kapjatok az adatokról, nézzetek utána a többi keleti országnak is fejlődésének. Ha az arányokat vesszük figyelembe a két párt egyformán teljesített.
Na, azért semmivel sem jobb.....
Csak egy példa, akkor valóban sorban álltak az álláskeresők a munkáért, most meg lasszóval keresik a munkavállalókat.
De ezt igazán mindenki saját maga érzi hogy most jobb e neki, vagy akkor volt jobb,
én azt tudom hogy a balodali kormány idején nem kaptam meg a házépítésre a kölcsönt csak mikor a Fidesz kormány jött.
Siker propaganda ezt eszi a sok agymosott.
6# nem fizetsz hálapénzt ez igaz, viszont a Fidesz olyan mértékben szétverte az egészségügyet, hogy ha orvosra van szükségét mehetsz magán kórházban horror áron, vagy várhatsz gyakran egy évet a vizsgálatra kezelés.
Ez valóban nagy siker, gratulálok.
Azaz csöbörből vödörbe.
Egyes válaszoló: hol keresik a munkavállalókat lasszóval?
Sorolj már néhány céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!