Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok furcsának,hogy...

Nem tartjátok furcsának,hogy a balosok mindig a Mészáros-féle korrupcióval jönnek, de kézzel fogható bizonyítékuk nincs rá??

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 09:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Hiába linkelne be bárki bármit, mert a válasz úgyis az lenne, hogy balliberális sajtó nem hiteles. Akkor meg minek? Úgysem lehet semmivel meggyőzni, tegnap sem reagáltál semmit az elmarasztalt sajtóperekre, pedig ott a forrás maga a Törvényszék volt.
2021. júl. 15. 11:56
 42/52 A kérdező kommentje:
"Hiába linkelne be bárki bármit, mert a válasz úgyis az lenne, hogy balliberális sajtó nem hiteles. Akkor meg minek? Úgysem lehet semmivel meggyőzni, tegnap sem reagáltál semmit az elmarasztalt sajtóperekre, pedig ott a forrás maga a Törvényszék volt." Nyugodtan linkelhettek tőlem, de reagáltam és azt mondtam, hogy a jobbosok kevesebbet perelnek.
2021. júl. 15. 12:01
 43/52 anonim ***** válasza:

Bizonyíték arra, hogy a jobbosok kevesebbet perelnek? Amíg nincs ilyened addig csak fikció...

Pláne, hogy lolo is perelt, hogy ő nem kozszereplo (elkaszaltak), tiborc is perelt, őt is...

2021. júl. 15. 12:19
 44/52 anonim ***** válasza:

34

Akkor kiegyezhetünk abban, hogy egyik média sem különb. Ez vitathatatlan.

2021. júl. 15. 12:30
 45/52 A kérdező kommentje:

rendben kiegyezünk!

43-as,bizonyíték arra, hogy Mészáros korrupt, megint kerülöd ezt a témát!?!?

2021. júl. 15. 12:40
 46/52 anonim ***** válasza:
Hegyekben áll. Csak épp ítélet vagy hatósági vizsgálat nincs, mert eltusolja az annyira pártatlan Petike felé ügyészség. Erre mondod majd te, hogy akkor nincs is, Ezért értelmetlen ez a vita, mintha egy zsák molylepket akarna valaki megtartani olvasni.
2021. júl. 15. 13:23
 47/52 A kérdező kommentje:

"Hegyekben áll."Na, akkor kérem mutatni a bizonyítékokat! elő vele!

"Csak épp ítélet vagy hatósági vizsgálat nincs, mert eltusolja az annyira pártatlan Petike felé ügyészség." Nem fideszes polt Péter, szóval ez nem érv.

"Erre mondod majd te, hogy akkor nincs is," Tudtam, hogy nincs bizonyítékotok!

2021. júl. 15. 13:27
 48/52 anonim ***** válasza:

46

Hol tudom megtekinteni ezeket a bizonyítékokat? Vagy ha nem nyilvános, te honnan tudsz róla?

2021. júl. 15. 23:06
 49/52 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat, így lehet, hogy ismétlek, de egy gondolat nagyon kikívánkozik.

Én nem különösebben mészárosozok, meg tiborczozok, nehezemre esik elképzelni azt a politikai pártot, akinek nincs gazdasági holdudvara, főleg ha hatalmon van. Nem tetszik, csak nem vagyok már naiv. Ugyan szerintem is gátlástalanabb ez a mostani rendszer, de valószínűleg hasonló fékek (azaz a hiányuk) mellett a korábbi mszp sem lett volna szerényebb, nem tudom. De most nem is ez zavar.

Engem az zavar, de piszkosuk, hogy a keményen kormánypárti emberek hatalmas igénye a tények alapjául szolgáló bizonyítékokra hol van akkor, amikor olyan brutális propagandát szopnak be, amit kis túlzással még e hétéves lányom is megkérdőjelez???

Azt, hogy van egy magyar milliárdos, aki különösebb motiváció nélkül hobbiból el akarja pusztítani Magyarországot, hogy az EU magyar kultúra ellenes, hogy a liberálisok minden ok nélkül melegeket akarnak átnevelni/toborozni, meg pedofilokatiskolába hordani, amik simán ellentmondanak minden józan észnek, egy kérdés nélkül lenyelitek. Ezzel szemben az, hogy a miniszterelnök gyerekkori barátja nem teljesen tisztán gazdagodik betegre a cimbor 11 éves regnálása során, arra már kikezdhetetlen bizonyíték kell?

Nem azt mondom, hogy Mészárossal kapcsolatban nincs igazatok amikor a bizonyító erejű tényeket kérizek számon, mert ne vádaskodjunk puszta benyomások alapján. Én csak ugyanennyit kérnék szépen fordítva is!

2021. júl. 19. 02:35
 50/52 anonim ***** válasza:
0%
Baloldalnak a célja hogy a saját hibáit Orbánra tereljék rá főleg majd választások előtti pár hónapban. Jönnek már Orbán meg Toroczkai cenzúrázással a közösségi oldalakon hogy nehogy ezek közül valamelyik nyerjen mert akkor nem lesz kerítés lebontás meg Európai Egyesült Államok! Nekik ez a céljuk meg hogy teljesen csődbe vigyék az országot, nagy hazaáruló az összes csak jó pofiznak nektek hogy rájuk szavazzatatok meg ígergetik a jókat aztán az ellenkezője lesz, nem is kell nagyon messzire menni példának ott van most Budapest!
2021. júl. 19. 06:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!