Ebből mire következtettek? (kovid téma)
Figyelt kérdés
Nagyon nyomatja a kormány, hogy csak azokat fogja leginkább érinteni a 4. hullám, akik nincsenek beoltva, ezért oltassa be magát mindenki, blabla gondolom ismeritek.
Akkor ha lesznek korlátozások, akkor az csak az oltatlanokra fog vonatkozni, vagy mi? Ti mit gondoltok?
2021. júl. 13. 15:14
31/36 anonim válasza:
Nem szoktam rosszat kívánni másoknak, de az ilyenek miatt mint te is, azt kívánom hogy a lehető legrosszabbul süljön el az oltások végeredménye!
32/36 anonim válasza:
#31 Ahogy egy okos kollégám mondta mindig amikor hozzád hasonló paraszttal volt dolga: kívánom neked mindazt, amit te kívánnál nekem!
33/36 anonim válasza:
#32-nek:
Csakhogy ez azért nem működne, mert a rád kívánt következmény a TE cselekményed következménye lenne!
És nem kérdezhetnéd, hogy te nem tettél még ilyet? XD
Nem, és nem is fogok!
És ha te továbbra is megkérdőjelezed egy professzor állítását az internettel, és a kormány-propagandával szemben, akkor én a te szellemi képességeid kérdőjelezem meg!
34/36 anonim válasza:
Amíg egy mezei állatorvost tudnak csak rávenni hogy covid témában szakértőnek adja ki magát a médiában, addig MIRŐL BESZÉLÜNK?
36/36 anonim válasza:
Elég volt mára a "gyomrosokból"?
Ha nem, csak szólj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!