Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebből mire következtettek?...

Ebből mire következtettek? (kovid téma)

Figyelt kérdés

Nagyon nyomatja a kormány, hogy csak azokat fogja leginkább érinteni a 4. hullám, akik nincsenek beoltva, ezért oltassa be magát mindenki, blabla gondolom ismeritek.

Akkor ha lesznek korlátozások, akkor az csak az oltatlanokra fog vonatkozni, vagy mi? Ti mit gondoltok?

2021. júl. 13. 15:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
17%
Arra hogy az egész kovid kamu.
2021. júl. 13. 15:16
 2/36 anonim ***** válasza:
56%
miért kit érinteni a járvány ha nem azt aki védtelen?:D
 3/36 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem élesben derül ki. Ha tényleg azok betegednek meg akik nincsenek oltva akkor igen, nekik lesz csak korlátozás. Minek szívjon az akinél kisebb az esély arra, hogy beteg legyen?
 4/36 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos senkinek nincs a homlokára írva, hogy be van-e oltva, tehát ahol mondjuk visszahozták a maszkviselést, az mindenkire vonatkozik. De mivel voltak olyan korlátozások, amik csak oltatlanokra vonatkoztak, vélhetően lesz olyan is.
2021. júl. 13. 15:17
 5/36 anonim ***** válasza:
70%
Senki nem akar korlátozásokat, a kormány sem, próbálnak hatni az emberek józan ítélőképességére. Minél többen vannak beoltva annál kevesebb az esély bármilyen megszorításra, összesen erről van szó.
2021. júl. 13. 15:20
 6/36 anonim ***** válasza:
70%
Ha az oltatlanok körében kezd nagyon terjedni, akkor gyaníthatóan megint valami védettségi igazolványos beléptetős rendszerre lehet számítani.
2021. júl. 13. 15:21
 7/36 anonim ***** válasza:
38%
Megbetegedni eleve csak az tud akit beoltottak. Akit nem annak egyszerűen nincs mitől.
2021. júl. 13. 15:25
 8/36 anonim ***** válasza:
51%
Ez, hogy jött össze? Előbb volt az oltás, mint a vírus? Csak mert volt oltatlan, beteg rokonom én meg oltotként nem kaptam el.
2021. júl. 13. 15:29
 9/36 A kérdező kommentje:

A maszkot még elviselném. Nagyobb lezárások szerintetek lesznek?

Pl iskolák. Nekem már nagyon hiányzik, hogy normálisan tudjak járni, főleg hogy ez az utolsó évem.

2021. júl. 13. 15:31
 10/36 anonim ***** válasza:
28%
A Fidesz most meglebegtetné, hogy az ősszel jövő kijárási tilalom csak az oltatlanokra lesz érvényes, akkor tuti, hogy heteken belül meglenne a felnőtt lakosság teljeskörű beoltása. Ahhoz azonban túl töketlen OV.
2021. júl. 13. 15:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!