Miért nincs egyetlen olyan párt sem Magyarországon aki hajlandó lenne már végre élhetővé tenni az országot pályakezdő fiatalok számára is?
Nem normális az, hogy 180-200ezres fizetések mellett egy nyamvadt 30 nm2-es putri albérlet is 90+rezsi+közös költség+2 hónap kaució.... menjenek már a fenébe... hogy lehet így bárhova is jutni az életbe. Ha meg az ember otthon él a családjával, akkor nyomoréknak van tartva, meg amúgy tényleg nem is egészséges az már 25 éves kor felett. Miért nem tesz ez ellen semmit egyik párt sem?
A kormánynak ott lenne a lehetősége, nem érdekli, a baloldalnak ott lenne a lehetőség hogy ezzel kampányoljon a fidesz ellen, de nem teszi, mert őt sem érdekli ők is ugyanúgy a lakásokkal üzeltelnek és teszik tönkre a pályakezdők lehetőségeit... szánalmas az egész.
134: fájdalmasan fogalmatlan vagy, a gazdasághoz meg egy párhetes kismacska többet ért nálad... :-D
135: nem válaszoltál tegnap sem arra, hogy MIBŐL????
Felemelt SZJA-ból???? 36-42%-os SZJA-sávokat sezretnél...????? Mint Bokrosnál???
136
mi az hogy miből? Miért utakat miből építenek, honvédséget, kórházat miből fejlesztik? Ne nevettess már! Az államnak van egy rakás bevétele, arra fordítja amire akarja, csak éppen lakásokra nem akarja...
Nem pontosan értem, hogy az általunk befizetett adóból miért neked kéne lakást építeni. De, ha neked építünk, akkor építhetne az állam nekem is, meg másoknak is. Így lenne egyenlő.
Aztán én meg jól kiadnám az enyémet, hehe! :D
Nekem?
Ez a probléma tíz ha nem százezreket érint ebben az országban. Sokkal több embert, mint ahányan a kizsákmányolók vannak.
És nem adhatnád ki, mert ez ki lenne kötve akkor amikor megkapod.
136: sezrintem ne folytasd..... :-DDD
Akkor most álljanak le az útépítéssel, -karbantartással, ne építsenek semmit, csak lakásokat...??
MErt ugye te sem hiszed, hogy az adóbevétel számolatlanul ott áll eg ypincében, mint Dagobert bácsinál - és a csúnya gonosz politikusok csúszdáznak rajta egész nap.....
:-D :-D
# 138: amikor az ember azt hiszi, hogy a pikírt humort nem írja felül a valóság... :-D :-D
KÉpzeld, az index fórumon van egy agyhalott öregasszony, akinek az volt az elképzelése a szegények megsegítéséről, hogy az állam egyből KÉT lakást adjon nekik - amiből az egyiket kiadhatnák, és rögtön lenne jövedelmük.
:-D :-D
Anyámborogass.... :-DDDDDD
Persze arról nem szólt a fáma, hogy kinek adnák ki.... :-D Hiszen a "burzsujoknak" ugye eleve van lakásuk, a szegények meg kapnának, tehát nem lenne lakástalan réteg...
ROTFLMAO
amúgy magasabb adó cserébe lakás nem lenne jobb? bérleti díj helyett több adót fizet az ember, még mindig jobb mert legalább lakása lesz az övé, a bérleti díj az viszont sosem lesz övé, az csak kidobott pénz, mások gazdagodását szolgálja. szóval igen amúgy az adó is jó lenne.
De én máshogy oldanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!