Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs egyetlen olyan...

Miért nincs egyetlen olyan párt sem Magyarországon aki hajlandó lenne már végre élhetővé tenni az országot pályakezdő fiatalok számára is?

Figyelt kérdés

Nem normális az, hogy 180-200ezres fizetések mellett egy nyamvadt 30 nm2-es putri albérlet is 90+rezsi+közös költség+2 hónap kaució.... menjenek már a fenébe... hogy lehet így bárhova is jutni az életbe. Ha meg az ember otthon él a családjával, akkor nyomoréknak van tartva, meg amúgy tényleg nem is egészséges az már 25 éves kor felett. Miért nem tesz ez ellen semmit egyik párt sem?

A kormánynak ott lenne a lehetősége, nem érdekli, a baloldalnak ott lenne a lehetőség hogy ezzel kampányoljon a fidesz ellen, de nem teszi, mert őt sem érdekli ők is ugyanúgy a lakásokkal üzeltelnek és teszik tönkre a pályakezdők lehetőségeit... szánalmas az egész.

2021. júl. 13. 11:32
 121/162 anonim ***** válasza:
100%
#124 De ha elkezded és tényleg megvan az az elégedetlen tízezrek, akkor biztos, hogy lesz köztük olyan, aki jobb szervező, mint te. Ha tényleg van erre igény, akkor az emberek menni fognak.
2021. júl. 14. 08:24
 122/162 A kérdező kommentje:
Majd mindjárt kiderül.
2021. júl. 14. 08:32
 123/162 anonim ***** válasza:
100%
Lenin és Che Guevara gyilkos állatok voltak. Én viccből sem nevezném "jó karakternek"!
2021. júl. 14. 09:37
 124/162 A kérdező kommentje:
én sem mondtam hogy gyilkolni kéne, de valami módszer kéne, hogy a kizsákmányolókat megfékezzük
2021. júl. 14. 09:47
 125/162 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy miért kizsákmányolás számodra egy szolgáltatás? Vagy akkor az élelmiszerüzletek is kizsákmányolnak? Meg a vízművek?
2021. júl. 14. 09:53
 126/162 A kérdező kommentje:

129

Szolgáltatás? Dehogy szolgáltatás.

Mi szolgáltatás azon, hogy a gazdagabbak felvásárolnak egy rakás lakást, ami annyira felveri az árakat, hogy utána a szegényebbek, meg az átlagemberek már hitelre se tudnak venni sajátot... Így kénytelenek lesznek a gazdagembernek bérleti díjat fizetni azért a lakásért ami akár az övüké is lehetett volna?

Nem tudom ezen mit nem lehet érteni? Komolyan azt akarod, hogy az ember legyen azért hálás, hogy bérletidíjat fizethet ahelyett hogy saját lakása lenne ?:D

2021. júl. 14. 09:57
 127/162 A kérdező kommentje:
És most már a pofátlanságuk odáig mnt, hogy egy putriért is az ember fizetésének több mint felét elkérik...
2021. júl. 14. 09:58
 128/162 anonim ***** válasza:
100%

124: na látod, pont ezt írtam le.... Lusták, impotensek vagytok (ha egyáltalán rajtad kívül van még ilyen agyhalott komcsi Mo-on... :-D) - és MÁS szervezze meg helyetted a földindulást...

Hát ha te olyan bűnlusta vagy, hogy még szervezkedést indítani se tudsz, akkor maradj csendben és szenvedj! :-DDD

2021. júl. 14. 10:00
 129/162 anonim ***** válasza:
100%

130: nem vagy képes megérteni, hogy azok a lakások MEG SEM ÉPÜLNÉNEK, ha nem lenne rá kereslet...?????????

Ugyanúgy nem lenne a tefajta kisembernek lakása, ha egyáltalán nem lennének magánbérlakások Mo-on.....

2021. júl. 14. 10:01
 130/162 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem épülne meg? :D Már hogyne épülne meg... gondolkodj már, ha nem lenne ennyi ingatlanos kizsákmányoló, akkor nem lennének ilyen árak, simán tudna az átlagember is építtetni magának.
2021. júl. 14. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!