A magyar mentalitást ismerve sajnos nem igazán. Ahhoz túl korrupt és pszichopata itt mindenki
2021. júl. 13. 02:01
2/16 anonim válasza:
Inkább azt kérdezném, hogy az Orbán kormánynak vagy a Gyurcsány kormánynak fontosabb a magyar emberek sorsa?
Az emberek gyarlók de ezen túl melyik volt képes kilövetni a magyar emberek szemeit és melyik nem vetemedne ilyen gazságra?
A magyar emberek, nem az idegenek, homokosok, migránsok és globalisták érdekeit nézzük akkor a Fidesz sokkal inkább nevezhető magyar kormánynak mint amit Gyurcsány idején elszenvedtünk.
2021. júl. 13. 02:15
3/16 anonim válasza:
Hát, ennek a kormánynak a legkevésbé fontos. A másik lehetőség pedig Gyurcsány ellenzéke.
Gyurcsánynak lényegesen fontosabb a magyar emberek sorsa, de nem fogják már megadni nekik a bizalmat a birkák szóval...
2021. júl. 13. 02:36
4/16 anonim válasza:
Szálasi Ferenc nemzetvezető testvér óta nem volt,és nem is lesz olyan ember kormányon aki a magyar nemzet érdekében akarna cselekedni.
2021. júl. 13. 02:51
5/16 anonim válasza:
3: Nem tarthatja fontosnak a magyar embereket aki birkáknak tartja őket.
2021. júl. 13. 03:41
6/16 molnarmarcell21 válasza:
Biztos vagyok benne, hogy mindegyik politikus a legjobbat akarja az országnak Toroczkaitól Gyurcsányon át Thürmerig.
Amiről mindig vitatkozunk, az az, hogy mi lenne a legjobb.
2021. júl. 13. 06:17
7/16 anonim válasza:
Orbán Viktor pont ilyen!
2021. júl. 13. 06:22
8/16 anonim válasza:
"oly boldog-e rajt - mint akarom, s mint a barom - melyet igaba hajt"
2021. júl. 13. 06:56
9/16 anonim válasza:
Ez relatív, minden kormánynak elvileg a magyar emberek fontosak, de minden magyar embernek más és más fontos.
2021. júl. 13. 08:04
10/16 anonim válasza:
4: Nem tudom, hogy jön ide Szálasi Ferenc de szerintem jobbat érdemelt mint amit kapott ha nem is volt olyan jó vezető mint a hungaristák tartják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!