Tudnátok bizonyítékokat mondani Mészáros lopásáról?
Jövőre ez miben lesz másképp?
"Persze kiírják a pályázatot, hogy hivatalosnak tűnjön, ezért nem tudnak belekötni, de már rég előre meg van beszélve ki fogja nyerni"
Mert ezt, bárki van kormányon be lehet nyögni.
12, Elios-ügy, amit az OLAF is vizsgált : [link]
Bár ez EU-s pénz de a közpénzzel is ugyanezt teszik. Meg úgy kb mindennel.
A közeli haveri/rokoni kör mindent lóvét megkap.
"12, Elios-ügy, amit az OLAF is vizsgált : [link] Mészárosról kérdeztem, nem Tiborczról. Egyébként itt sem bizonyított a lopás..................
"Bár ez EU-s pénz de a közpénzzel is ugyanezt teszik. Meg úgy kb mindennel." Bizonyíték?
"A közeli haveri/rokoni kör mindent lóvét megkap." Bizonyíték?
Gondolom bármit írnánk, ha neked nem tetszene, akkor azt mondanád, hogy hol a bírói ítélet a lopásról.
Ennek így semmi értelme.
lop, nem érted LOP fogadd el, mi az, hogy ezt meg mered kérdőjelezni?
amúgy tényleg lopnak valamennyit, de ezt sajnos el kell fogadni, másik kormánynál se lenne különb, ott megkapnák a jogokat külföldi cégek
Az, hogy legaláziálják a lopást, még nem változtat a tényen, hogy lopnak.
Hacsak a bizonyítékokra utazunk (ergo a kérdezőnek tett szívesség szerint félretesszük a józan paraszti eszet és logikát is), akkor a rendszerváltás óta mi vagyunk a legtisztességesebb ország az egész kontinensen, hisz senki nem ítéltek el. Max. évente 1 politikust a néhány százból, de azoknak az eljárása is évekig kitart a bíróságon.
"amúgy tényleg lopnak valamennyit, de ezt sajnos el kell fogadni, másik kormánynál se lenne különb, ott megkapnák a jogokat külföldi cégek"
Olyat nem tudsz elképzelni, hogy a mostani kormány előnyben részesíthetné a magyar cégeket általában, nem csak a haveri cégeket? Mert azzal nem lenne gond, ha általában magyar cégek nyernének, a probléma az, hogy a legzsírosabb munkákat mindig ugyanaz a kör nyeri, elszívva ezzel a forrásokat a valóban jó magyar cégek elől, és kontraszelektálva a piacot, ahol nem a legjobb magyar cég kapja a munkát, hanem mindig Lölö és haverjai, ha zsíros üzletről van szó.
Nem tudom milyen bizonyítékot szeretnél, én nem vagyok sem bíróság sem hivatal sem nyomozóhatóság, ezt tőlük kell kérned.
Én csak a józan ész szerint linkeltem be egy esetet, de van belőle bőven. Ha erről nem esik le neked, hogy mi a helyzet, akkor soha nem fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!