Hazafias vagy?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Igen (Jobboldali)
Nem (Jobboldali)
Igen (Baloldali)
Nem (Baloldali)
35 szavazat
1/12 anonim válasza:
Szeretem a lecsit es a toltott kaposztat ... persze, hogy fias vagyok :)
2/12 anonim válasza:
Kevés válaszlehetőség van, ezért ideírok.
Igen (Harmadikutas)
3/12 anonim válasza:
Igen, hisz a Jobbikra szavazok, mint minden magyar ember.
4/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kicsit le akartam egyszerűsíteni, mert ha meg túlságosan felbontom, nem lesz elég szavazási hely.
2021. júl. 10. 23:02
5/12 anonim válasza:
Mi számít hazafiasnak?
Kimegyek külföldre élni, mert 4-szer olyan jók ott a bérek. Ez már hazafiatlanná tesz?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondanám "hazafiatlansáznak"
2021. júl. 10. 23:04
7/12 A kérdező kommentje:
5,vagyis ez függ ugye. Mert van olyan aki elmegy külföldre, nem is akar hallani sose Magyarországról, alig szokott magyarul beszélni, na ez mondható annak. De ha elmész külföldre, visszajársz sokszor, és politikától függetlenül szereted a hazád, szülőországod az bizony hazafias.
2021. júl. 10. 23:06
8/12 anonim válasza:
Hazafi az hazafi ... akar hova megy, magyar marad. Hiszen hazafi! :)
9/12 anonim válasza:
Elhatárolódom azoktól akik hazafiként definiálják magukat. Nekem az anyanyelvem jelenti egyedül a magyarságomat, a többi nem érdekel.
10/12 anonim válasza:
Hazafias vagyok, de nem mások rovására. Elégedett vagyok a magyarságommal, szeretem a népi tradíciókat, a nyelvünket, de tiszteletben tartom másokét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!