Akik szerint Gyurcsány őszödi beszéde hazafias beszéd, azok tudnának belőle hazafias részeket idézni?
"Hazudtunk reggel, éjjel és este."
"Nem kell félni, nem fog fájni."
"El lehet innen menni."
A beszéd második fele egészben? Az első fele a párttagoknak szól, technikai részletekről, az közügyileg érdektelen. Biztos lehetsz benne, hogy a Fidesznél is hangzottak el ilyen és meredekebb szövegek, csak ők voltak elég okosak, hogy bebiztosítsák a lehallgathatatlanságot.
A második fele a kormányzási filozófiáról, szándékról, ami egyáltalán nem kiszipolyozó és népellenes megközelítésű, kimondja, hogy a tömegek jobbulását akarják. Persze értem én, hogy elönti a vérjobbereket a pulykaméreg a "megunják, hazamennek" szövegtől, de Feri nézőpontjából ez logikus volt.
A fogyatékos GYK trágár szószűrő nem engedi a copy-paste-et, de az "Én azt gondolom, hogy meg lehet csinálni." mondattól kezdődik az érdekes rész egészen a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!