Ha kell az újraoltás, az orosz után ugye engedi majd Orbán Viktor, hogy nyugatit kaphassunk (ha szeretnénk)?
nem fog engedni a kínain kívül semmit se.
akkor se ha az a 60 felettiek felének jó csak, mert akkor be kellene ismernie, hogy hiba volt belőle magyar adófizetői pénzből, jelentősen túlárazva, bevásárolni belőle ki tudja hány millió adagot, ami a kutyának sem kell.
főleg, hogy azóta már egyértelművé vált, hogy nem fogadják el külföldön, így aki menni akar, az perkálhat mindenféle negatívitást bizonyító vizsgálati eredményért.
de nem is értem ez miért kérdés?
novemberben a focista fizukra 180milliárd, az eü re meg 50 milliárd, eléggé egyértelmű vélemény volt a kormánytól, hogy nem érdekli ez a probléma, ahogy az emberéletek sem.
Hej,de el lett felejtve mikor csak a 60 felettieket oltották.
Akkoriban az aktív dolgozók,bár mit be adattak volna.
Csak 4-5 hónapja volt az egész.
Ész.
Kérdező, ez egészségügyi kérdés nem politikai.
HA lehet az egyik oltást keverni a másikkal - ezt még nem tudni - akkor fogják engedni. Ha az ORVOSOK SZERINT nem lehet keverni az oltásokat mert NEKED NEM JÓ, akkor meg nem fogják engedni.
Sírtatok korábban amiatt is hogy biztos kötelező lesz - nem lett. Aztán amiatt, hogy nem lehet majd választani - lehetett választani. Most is olyanért sírtok ami nem rajta áll, hanem az orvosok döntésén.
#6:
egyetértek, hogy nem kellene politikai kérdésnek lennie, mégis politikaivá tette a Fidesz-KDNP kormány. (Miért is nem egészségügyért felelős miniszter volt a főszereplő?)
Tévedsz, nem sírtam, hogy kötelező lesz. Szerintem kötelezőnek kellene lennie.
Aztán amiatt, hogy nem lehet majd választani? Na ilyent biztos nem mondtam.
"Most is olyanért sírtok ami nem rajta áll, hanem az orvosok döntésén." Ki hiszi el, hogy nem rajta áll? Csak a naívak, vagy a vak fideszhívők.
Ez Magyarországon igenis politikai kérdés. Sajnos. és tudom, szégyen, botrány.
Sajnos inkompatibilis. Ha kevernéd az oroszt a nyugati vakcinával katatóniás delíriumba kerülnél, és felváltva beszélnél oroszul, angolul és latin-amerikai spanyolul.
Ki tudja milyen agykárosodás érne, avagy felépülnél-e valaha a kómából.
Dr Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr engedélyezni fogja!
Most is lehet válogatni.A múlt héten astrával kezdtek oltani majd pfizerrel a körzeti orvosnál ahová tartozok.Mentek is az emberek, voltak vagy öten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!