Ha azt hozzák ki a tudósok, hogy rendszeres Covid 19 elleni oltásra lesz szükségünk, akkor bármelyik olyat kaphatjuk később, amelyik alkalmas újraoltásra?
Astra, Sputnik V és Janssen nem alkalmasak újra oltásra.
(És én egyelőre Astrát kaptam, szüleim Sputnikot. Egyik sem alkalmas rendszeres újra oltásra)
Eddigiek alapján én maradnék a hagyományos vakcinánál (jelen esetben a kínai,azt is kaptam),a magyarnak is örülnék,ha tényleg lesz.
Félévente valószínű beadatnám,ha közép vagy hosszabb távon sem lesz mellékhatása.
Súlyos tünetekkel vagy halállal végződő Covid 19 elleni minden Magyarországon engedélyezett vakcina közel 100 százalék hatékony.
És ugye az Astra zeneca vérrögképződést okozása egy a valahányszázezerből
Még mindig sokkal kisebb kockázat mint az amikor a telefonodat nyomkodva a napi harminchetedik cigarettádat szívva vezetsz.
Mert ugye azzal még senki nem jött hogy a cigit is tiltsuk be mert például vérrögképződést is okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!