Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha azt hozzák ki a tudósok,...

Ha azt hozzák ki a tudósok, hogy rendszeres Covid 19 elleni oltásra lesz szükségünk, akkor bármelyik olyat kaphatjuk később, amelyik alkalmas újraoltásra?

Figyelt kérdés

Astra, Sputnik V és Janssen nem alkalmasak újra oltásra.

(És én egyelőre Astrát kaptam, szüleim Sputnikot. Egyik sem alkalmas rendszeres újra oltásra)

2021. máj. 28. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Lesz magyar vakcina is, ha tényleg lesz. Az elölt víruson alapul, azt lehet újraoltani, ahogy az influenza elleni oltást. De reméljük ilyenre nem kerül sor, mármint az évenkénti oltásra.
2021. máj. 28. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg mrns lesz a befutó, a vektorosoknál pedig lehet változtatni kell az adenovíruson, de ez se teljesen biztos, mert attól még hatékony lehet, csak nem annyira
2021. máj. 28. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Eddigiek alapján én maradnék a hagyományos vakcinánál (jelen esetben a kínai,azt is kaptam),a magyarnak is örülnék,ha tényleg lesz.

Félévente valószínű beadatnám,ha közép vagy hosszabb távon sem lesz mellékhatása.

2021. máj. 28. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Én már nem hiszek ezeknek a britt tudósoknak. Mindnek érdeke, hogy azt hozzák ki, amit a gyógyszergyárak akarnak.
2021. máj. 28. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Armageddonig biztosan oltani kell, még senki sem tudja melyik véd meg?
2021. máj. 28. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Súlyos tünetekkel vagy halállal végződő Covid 19 elleni minden Magyarországon engedélyezett vakcina közel 100 százalék hatékony.

És ugye az Astra zeneca vérrögképződést okozása egy a valahányszázezerből

Még mindig sokkal kisebb kockázat mint az amikor a telefonodat nyomkodva a napi harminchetedik cigarettádat szívva vezetsz.

Mert ugye azzal még senki nem jött hogy a cigit is tiltsuk be mert például vérrögképződést is okoz

2021. jún. 6. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!