A magyar nép miért annyira álszent, hogy azt mondják a magyarok nem rasszisták és a cigányok ugyanolyan bánásmódban részesülnek, mint a magyarok?
Elég megnézni a kommenteket és a reakciókat. Több a vicces reagálás, mint a szomorú, a kommentek alpáriságáról ne is beszéljünk. Ha egy fehérbőrű gyerekről van ilyen bejegyzés tele van szomorú kommentekkel és reagálásokkal a cikk. Ezek után hogy van képe egy csomó magyarnak kijelenteni, hogy a magyarok nem rasszisták? Nem gondoljátok magatokat álszentnek?
Nyugodj meg utolsó, senki se alsóbbrendű. Hozzád képest biztosan nem.
Ez nem magyar gyalázás, egyszerű tényeket írtam le.
Ezért írom hogy álomvilágban élsz, mert neked a valóság már gyalázás.
Legyél büszke a magyarságodra, másra úgyse lehetsz büszke.
Tudom, hogy ezen a listán a levelezők nagy többsége gyűlöli a magyarokat és Magyarországot.
Legtöbb levelező okádja a magyar-gyűlöletet pedig a magyarokon élősködnek.
Biztatónak tartom, hogy ennek ellenére akad néhány tisztességes magyar még egy ilyen listán is -- de kevés.
A 99% szerintem eltúlzott.
A magyarok a trianoni népeken "élősködtek"
A fehér gyarmatosítók meg kb a világon.
Haha, a magyarok a trianoni népeken élősködtek, mi? Egyáltalán mi a tököm az a "trianoni népek"? A magyarok hogyan élősködtek akárkin is, amikor 90%-ban parasztok voltak? De látszik, hogy egy félművelt/műveletlen sértődött c vagy c-szopó/libsi próbál itt trianonozni, hadonászni vele, görcsösen visszatámadni, meg passzív-agresszívoskodik, mert fáj neki az igazság.
Jó, nem 99%, hanem 95%. Így jobb?
25/26
Nem vagyok magyar gyűlölő.
Én a retkes patkány fajtádat gyűlölöm. Fideszes/fotelnáci/mitanyánkos mélymagyar.
27
Wass Albert: Patkányok honfoglalása
https://www.youtube.com/watch?v=rjvISQodDwg
Magyarok nem náciznak magyarokat, csak a magyar gyűlölő bolsevik patkányok náciznak magyarokat.
Nem, csak a nácik nem nácizzák egymást, az épelméjű magyarok nagyon is náciznak.
Csak nem mindig a patkánymédiát kéne olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!