Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak melegek, akik a Fideszr...

Vannak melegek, akik a Fideszre szavaznak? LMBTQ társaiknak mi a véleménye erről? Érheti őket diszkrimináció, negatív megbélyegzés, kirekesztés ez miatt?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 14:08
1 2
 11/14 anonim válasza:
[link] [link] talán így engedi elküldeni
2021. júl. 11. 10:20
 12/14 anonim válasza:
Én egy szóval sem tagadtam a biológiai tényeket, de az is biológiai tény, hogy az állat világban is fellelhető a homoszexualitás és nem csak a majmoknál például így nem értem miért kell tagadni hogy a melegség természetes, a történelem során az ókori Görögországban,Perzsiában nem foglalkoztak ki micsoda pedig voltak nagyon is nagy koponyáik dögivel aztán jött az egyház és a középkortól a reneszánszig megbélyegzés övezte a melegek életét de érdekes mód az akkori Olaszországban nem volt ritka vagy "szemetszúró" jelenség hogy a férfiak férfiakkal illetve férfiakkal is voltak együtt, ezért sem értem mi ez az agy mosott szarság amikkel az emberek dobálóznak itthon "4 fal között csinálják nem zavar" amikor én kimegyek éjszaka sétálni zenét hallgatni és hallom, látom mit művel 1 heteró párocska a padon teljesen tök nyílvánosan az ne zavarjon mert ez a "normális" de amikor ugyan ezt állítják a melegekről akkor már kitör a 2. vh. holott egyik fél számára se normális ha ilyet művel nyílt utcán.
2021. júl. 11. 10:34
 13/14 anonim válasza:
De a dagi kislányt sem a szexualitása miatt csúfolják ha heteró , nem fogom most felsorolgatni mi mindenért lehet bántani egy embert nem tervezek hónapokig írni, én csak azt nem értem 2021-ben Magyarországon ez miért kavar ekkora port egyesekben még mindig,hogy valaki más szexualitású azt meg különösképpen nem értem hogy miért kell egy emberjogi kérdést puszta politikai cikké avatni mondván ez a liberalizmus meg ilyenek meg, hogy ez propaganda így és úgy, ez nem politikai kérdés pusztán és sosem lesz az csak akinek a politikai okoskodás a mániája az mindenben ezt keresi azért hogy magát megkérdőjelezhetetlennek tüntesse fel, ez egy emberjogi kérdés lenne itt nem arról kéne vitázni hogy így a szocializmus úgy a kommunizmus meg a gazdaság, hanem arról hogyan éljünk úgy együtt egy országban anélkül,hogy tönkre tegyük a másik életét a demokráciának erről kell szólnia nem arról hogy pl. lmbtq tagokra vonatkozó hírek alá úgy kommentálnak egyesek mint ha valami politikai cikk lenne elkezdenek rizsázni a tőzsdéről meg az európai piacról csak úgy, mert miért ne, ezért utálom a politikát mert mindenkit egy adott blokkba helyez ahelyett, hogy a lehető legközelebb vinné az embereket az egység eléréséhez.
2021. júl. 11. 11:55
 14/14 anonim ***** válasza:
jó akkor minden lmbtq-kus közösségi tag ellenzéki?
2021. júl. 12. 01:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!