Nem érdekes, hogy a liberálisok sírnak mindig amiatt, hogy a magyarok rosszul élnek?
Azok csak akkor sírnak,ha a kisebbségnek meg az lmbt-nek van valami nyűgje.
A magyarok nem érdeklik őket.
'A multiknál a béreket direkt alacsonyan tartják, csak azért, hogy itt maradjanak'-erről egy mai kérdés jut az eszembe.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
nettó 600 euróért lehet gyártani a suzukit itthon.erre mondják a fidesznél hogy a gazdaság fejlődik,a gdp növekszik holott ez ingyenmunka.a fejlődés nem ér semmit ha a gazdaságban dolgozók mind szegények,mert nincs semmi látszatja ill hozadéka.ha a vásárlóerő prioritás nem növekszik akkor semmi más sem fog.
10
Szerintem félreértettél, nem költök olyan dolgokra, amik úgymond "trendik". Pl ha látok egy videójátékot vagy egy jó könyvet, simán meg tudom venni.
#9: Nem ismerem a kinti lakbér árakat.
Nálunk, elmaradott régióban, Békéscsabán, egy kicsi, egyszobás lakás bérleti díja 50 ezernél kezdődik. A garantált bérminimum nettó 145 ezer forint. A minimálbér 111 ezer forint.
Tehát még itt is csak a lakbér, ha a pótlékokat nem számoljuk, elviszi a fizetés harmadát, felét.
A fővárosban, meg Nyugat-Magyarországon szerintem meg az egészet.
Igen, tudom, nem muszáj külön lakás, többen is lehet bérelni, de számolás tekintetében kell egy támpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!