Aki nem akar folyamatosan hazudni, az a baloldal szerint kirekesztő, náci, gonosz és buta. Nem röhejes ez?
Pl, ha engem megkérdeznek hogy mit gondolok arról hogy két férfi smárol, akkor ahhoz, hogy a modern társadalom szerint én jó fiú legyek, azt kell mondanom, hogy "jajj ez milyen szép, és tök jó hogy felvállalják", miközben a valóságban azt gondolom, hogy 'fujj' Magyarul arra akarnak kötelezni hogy hazudjak.
Következésképp, ma a hazug gyáva ember a jó, aki igazat mond az pedig a rossz. Remek ez a társadalom...
3
Hát ebben a kérdésben én még nem hallottam jobboldalit azzal vádaskodni hogy mekkora náci vagyok, hanem tapsolok a melegeknek. Szóval de, ebben az esetben ez most konkrétan politikai beállítottság kérdése.
De az. Mármint azt a kérdésedre értetted.
Senki nem kérdez tőled ilyent, és senkit nem is érdekel a homofóbiád.
Ráadásul még soha sem hallottam hogy bárkit nácinak neveztek volna a homofóbiája miatt.
Akkora katyvasz van a fejedben, hogy te vagy ideális fidesz-szavazó, akit meg lehet hülyíteni egy bites, hazug üzenetekkel.
Nekem erről az a véleményem, hogy nem szavad kirekesztőnek lenni. El kell fogadni a másságot már így a 21-ik századra végre. Szerintem ettől szép a világ, hogy sokszínű.
Én pl.: heteróként a puncira izgulok. Vannak férfiak akik meg más férfiak farkára (hogy bekapják), vagy ánuszára. Vagy azt élezik, amikor ánuszba vannak toszva egy jó nagy kékeressel. Tövig.
Nincs ezzel baj, ettől szép a világ, hogy sokfélék vagyunk, és így legalább nekünk, heteróknak több punci marad.
Hetes!
Kezeltesd magad...
"Hetes!
Kezeltesd magad..."
Komoly érv! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!