Mi a veszélyesebb szerintetetek? Családonbelüli erőszak vs LMBTQ
6#
Igen én egyszer találkoztam egy LMBTQ-s migráns nem keresztény sorosnevű szingli nyugatról jött 30 éves cigánnyal nagyon veszélyes ja és támogatja brüsszelt hihetetlen milyen emberek vannak
(aki komolyan vette golyót kap)
Akkor magyarul az többet árt a gyereknek, hogyha hall arról, hogy léteznek homoszexuálisok, biszexuálisok, aszexuálisok, mint az, hogy pl. az anyja vagy az apja esetleg üti-veri, vagy ad abszurdum megerőszakolják.
Gratulálok!
Egyetértek!
A leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, aszexuális csoportok messze nem okoznak olyan károkat, mint az a szülő, aki üti-veri a gyerekét vagy az a szülő-nagyszülő, akik szexuálisan zaklatja a sokszor még bőven kiskorú (akár óvodáskorú, kisiskolás korú) gyereket.
Ezzel egyértelműen vitatkoznék. (Lentebb meg is teszem)
Egy 4-5 éves gyerek hogy tud elmenekülni az előtt, hogyha pl. az édesapja erőszakoskodik vele?
Első sorban azért, mert egyes médiumok bizonyos értelemben hazugságokat és félinformációkat terjesztenek, amire egyes politikusok felülnek és tovább tolják ezt a félinformációt.
Ez így enyhe túlzás!
Némi iróniát látok a szavaidban és azok mögött.
Ez nem igaz egyébként.
A családon belüli erőszak, ahogy a gyermekek elleni fizikai és lelki bántalmazás 99%-ban nem derül ki.
Az LMBT dolgokat éppen egy hazug kampány miatt bünteti a kormány. Ezt a kampányt a baloldal és a Mi Hazánk indította valójában, mégpedig egy-egy szélsőséges eseteket általánosnak bemutatva.
Ezzel Fidesz szavazóként vitatkoznék.
Ez hazugság!
Ez megint hazugság!
Nem értem!
Erre inkább nem írok semmit, hogy senkit ne bántsak meg.
#15 (kérdező)
Jogos kérdés.
Ez megint csúsztatás. A törvényben ugyanis egy ugyanazon bekezdésben említi a pedofilokat és a melegeket.
#17 (kérdező)
Ebben sajnos igazad van!
Nem vagy tisztában a valósággal!
Ahogy a #18-nak írtam. Nem vagy tisztában a valósággal.
Az agymosást sokkal inkább a baloldal csinálja vagy csinálná nagyüzembe, ahogy ez 1990 előtt és azóta is mindvégig volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!