Karrierépítés céljával érdemes most belépni a Fideszbe?
Vonz a politika, a közélet, a munkabírásom nagy. S igen, a jómód is vonz. Úgy érzem ebben a csapatban van a helyem.
Eddig kerestem az utam, kipróbáltam magam jó pár szektorban de sose műveltem még azt amire igazán vágytam.
F/30
"1 év alatt karriert nem nagyon tudsz csinálni, mert több nincsen a Fideszek az zicher, sőt még annyi sem szerintem."
Szerintem nyernek jövőre, de ha esetleg nem. A kétharmados alkotmánnyal, kétharmados törvényekkel, közalapítványokkal annyira bebiztosították magukat, hogy ellenzékben is félig-meddig hatalmon lesznek.
fiatalokat válogatnak ki az egyetemekről,akik fiatal koruktól leinformálhatóan lojálisak.
30 évesen már késő.
max úgy lehetnél már pénzes fideszes, hogy mondjuk polgiságig viszed ellenzékiként és akkor adott megkeresésre eladod magad ennek a patkány brigádnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!