Gyurcsány Ferenc tényleg szokott részegen megjelenni vagy ez csak Fidesz propaganda?
Sokszor ahogy beszél videóban tényleg olyan mintha részeg lenne de lehet csak valami betegsége van?
Évekkel ezelőtt biztos nem így beszélt és viselkedett az biztos
Kérdező
Sajnos alkoholista mellett nőttem fel, és gyurcsányról tökéletesen látszik, hogy alkoholista. Abban a stádiumban amikor már nem szükséges az hogy részeg legyen ahhoz, hogy az alkoholistákra jellemzően beszéljen és viselkedjen. Lehet hogy nem részeg akkor amikor a videókon szerepel, de nem sokkal korábban bizonyosan ivott és rendszeresen.
10-re:
Az már egy jó dolog, ha azt mondja, amit igaznak gondol, és nem akarja tudatosan átverni az embereket. Mint például ........ na, inkább nem írok neveket...
Hát eléggé egyértelmű, hogy iszik, akinek nem, az nagyon nem akar szembenézni a valósággal. Én támogatnám a parlamentbe lépés előtt a szondáztatást, egy normális munkahelyen sem engedélyezett az ivás munkaidőben.
Az utóbbi időben nem láttam olyan Gyurcsány-felszólalást, ahol józan lett volna. A kampány körútján is fotózkodásnál majdnem elvágódott. Hogy mért nem szondáztatják meg vezetésnél, az rejtély számomra.
Családi örökség ez nála, állítólag az anyja is alkoholista volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!