Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc tényleg...

Gyurcsány Ferenc tényleg szokott részegen megjelenni vagy ez csak Fidesz propaganda?

Figyelt kérdés

Sokszor ahogy beszél videóban tényleg olyan mintha részeg lenne de lehet csak valami betegsége van?

Évekkel ezelőtt biztos nem így beszélt és viselkedett az biztos

2021. júl. 8. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Propi.
2021. júl. 8. 20:10
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Én sose láttam úgy beszélni, hogy ittasnak tűnt volna. Pedig youtube-on is sokszor néztem vissza olyan megszólalásait, amik vitát váltottak ki.
2021. júl. 8. 20:10
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem az alkoholizmus és az öregedéssel járó elhülyülés kombinált hatását láthatjuk.
2021. júl. 8. 20:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Facebook-on a legtöbb videójában annak tűnik vagy beszédhibás lett? Gyurcsány jó szónok volt évekkel ezelőtt, de most sokszor tényleg dülöngél és akadozik a nyelve. Szerintem valami betegség lehet a háttérben csak a kampány miatt nem beszélnek róla

2021. júl. 8. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem kizárt hogy néha előfordul vele, de azt kizártnak tartom hogy ittasan vezetett volna valaha is. Én nemvagyok iszákos ember de néha én is iszogatok egy keveset ha jó a társaság.

De ottvan ez az orbán ő meg olyanokat mond rendszeresen hogy aztgondolja az ember hogy ő mindig részeg vagy tényleg beteg.

2021. júl. 8. 20:23
 6/16 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó, hogy ki mit mond, hanem ahogy beszél meg ahogy viselkedik

2021. júl. 8. 20:25
 7/16 anonim ***** válasza:
17%
Na és ha iszik egy féldecit! ebben a korban már hamar megárt ettől még igazat beszél.
2021. júl. 8. 20:28
 8/16 anonim ***** válasza:
29%
Különben is aztmondják hogy a részeg ember kimondja az igazat. :)))))))
2021. júl. 8. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Isiászos.
2021. júl. 8. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
#8 Nem. Azt mondja ki amit igaznak gondol és ettől még ez lehet emeletes baromság éppen úgy, mint egy hazugság.
2021. júl. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!