Gyurcsány Ferenc tényleg szokott részegen megjelenni vagy ez csak Fidesz propaganda?
Sokszor ahogy beszél videóban tényleg olyan mintha részeg lenne de lehet csak valami betegsége van?
Évekkel ezelőtt biztos nem így beszélt és viselkedett az biztos
Facebook-on a legtöbb videójában annak tűnik vagy beszédhibás lett? Gyurcsány jó szónok volt évekkel ezelőtt, de most sokszor tényleg dülöngél és akadozik a nyelve. Szerintem valami betegség lehet a háttérben csak a kampány miatt nem beszélnek róla
Nem kizárt hogy néha előfordul vele, de azt kizártnak tartom hogy ittasan vezetett volna valaha is. Én nemvagyok iszákos ember de néha én is iszogatok egy keveset ha jó a társaság.
De ottvan ez az orbán ő meg olyanokat mond rendszeresen hogy aztgondolja az ember hogy ő mindig részeg vagy tényleg beteg.
Itt nem arról van szó, hogy ki mit mond, hanem ahogy beszél meg ahogy viselkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!