Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szimpatizánsok...

Az ellenzéki szimpatizánsok mit szívnak amikor azt hiszik, hogy a most meghozott gyermekvédelmi(pedofil/"melegellenes") törvényt az ellenzék majd vissza fogja vonni, amikor a Jobbik megszavazta?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

10es, nem, mert az EUs jogszabályok szerint nincs jogalapjuk megvonni, mivel nem gazdasági, hanem belpolitikai döntés, amihez az eus parlamentnek nincs joga beleszólni.

Rutte meg azért b*szogat most minket mert épülőben van egy kínai-orosz-magyar vasút, ami nagyon erősen gyengíti a hollandok kereskedelmi jelentőségét, a magyarok javára. Ez pénz és politika. Semmi köze az "emberi jogokhoz". Sose volt.

2021. júl. 8. 19:38
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 19:20

Az hogy én mit értek alatta az kb. mindegy is, az hogy mit ért a Fidesz/Jobbik akik megszavazták az érdekes és szerintem ők azt értik hogy csak általuk jóváhagyott szervezetek mehessenek ezzel iskolákba haknizni.

Ezzel meg én is egyet értek valamilyen szinten, hogy ne már mindenféle jött ment civil/álcivil szervezet menjen érzékenyítni ebben a témában a gyerekek közé.

2021. júl. 8. 20:13
 13/15 Micimacko67 ***** válasza:
72%

Kérdező, tudod az a legnagyobb "poén" ebben, hogy maguk a fideszes vezetők sem tudják hogy mit kell ezen érteni!

Gulyás miniszter úr a mai kormányinfón legalabbis belgabalyodott ebbe a kérdésbe és nem is tudott rá válaszolni...

2021. júl. 8. 20:28
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

Nyilvan arrol

Van itt szo hogy ne egy csiricsàrén nonek oltozott ferfi tartson kiseloadast kepzetlenul es micsoda kalandos eletnek feltuntetve a valasztasat.

Ahogy egy leszbikus kozossegbe sem megy be egy hetero ferfi arrol beszelni hogy milyen jo a gyermekvállalás.

2021. júl. 8. 21:56
 15/15 steven95 ***** válasza:
43%

Két gondolatom van nekem:

1.Szerintem eddig sem "álcivil" szervezetek érékenyítettek. Ez Fidesz-kommunikáció annak aki harap a témára.

2. Van benne valami, hogy "kiveszik a nem odavaló részeket" elég homályos megfogalmazás, hogy mindenhogy lehessen érteni.

2021. júl. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!