Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Alapvető egészségügyi szolgált...

Alapvető egészségügyi szolgáltatásokat nem lehet igénybevenni, hogyan tudnám a TB-t visszaigényelni, hogy az összegből a magán orvosokhoz el tudjak menni?

Figyelt kérdés
Konkrétan bőrgyógyászatra nem lehet időpontot foglalni, mert nincs orvos (ezt a diszpécser hölgy mondta), és azt mondta, fogalma sincs, hogy mi lesz a jövőben. Az egészségügy teljes mértékben összeomlott, a fidesz kiherélte az egészségügyet, ami még "oké", csak akkor a TB folyósítását szeretném, ha nem a semmire lenne fizetve. Erre van lehetőség? Vagy mint mindent, ezt is ellop az állam?
2021. júl. 8. 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
O1G
2021. júl. 8. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:

#4 Ezt nagyon benézted. Megtisztelő, hogy ha egy értelmesen megfogalmazott hozzászólást látsz abból máris rám gondolsz, de megsúgom, hogy a jobboldaliak között a többség tud írni, olvasni beszélni - normálisan, nem úgy mint közöttetek. A kérdést most néztem meg először. Amúgy igaza van a 2-esnek.

Bár éppen azt akartam leírni, hogy a bőrgyógyászattal nálunk is gondok vannak és alig van időpont mert nincsen csak 1 orvos aki több körzetet kell ellásson, de nyilván ez már nem fontos. Akkor nem nyomom a fogyatékos fidesz propagandát és nem írom le hogy megértem a problémádat, több szakorvosra lenne szükség.

Aprpó propaganda! NEKED mi is a foglalkozásod? Nyilván orvos vagy és a gyerekeidet is orvosnak küldted meg tettél róla, hogy a környezetedben minél többen tanuljanak orvosnak. Mi az a röpke 8-10 év amit a felsőoktatásban tanulniuk kell ahhoz hogy betegeket el tudjanak látni, nem?

2021. júl. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!