Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fontosabb az EU-nak a...

Miért fontosabb az EU-nak a pedofilok szabad garázdákodása mint a gyerekek védelme és a külhoni magyarok jogfosztása?

Figyelt kérdés

Vera Jourova ne ugasson nekünk az emberi jogokról és demokráciáról.

A szlovákoknál és cseheknél ma is hatályban van a Benes doktrína ami a magyar emberek jogfosztását, tömeges lemészárlását, ingó és ingatlan javaik elkobzását hatalmazta fel. Ezek nekünk soha, soha ne ugassanak emberi jogokról és demokráciáról. Az EU amelyik megtűri a Benes doktrínát se ugasson nekünk emberi jogokról és demokráciáról.

Ennyit az EU jogállamiság és demokrácia maszlagáról.

2021. júl. 8. 07:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
14%

szánalmas, hogy mindig ezzel a Kaletával jönnek a balosok, ismét beszéljünk kizárólag a tényekről, hisz az a legnagyobb ellenségei a balosoknak:

-Kaleta nem volt fideszes soha, még 2010 előtt lett kinevezve

-Kaleta kimenekítése nemzetbiztonságilag indokolt volt, ugye nem kell magyarázni, ha mondjuk a CIA-hoz került volna egy ilyen extrém helyzetbe került alak, akkor felhasználhatták volna ellenünk

- a magyar bíróság független, még úgy is, hogy a legfölsőbb bíróság vezetője a fidesz embere

2021. júl. 8. 10:13
 12/41 anonim ***** válasza:
14%

a ballibantak ezt szeretnék, számukra ez progresszív, előremutató:

[link]

mi ez ellen lépünk fel, mert szerintünk ez természetellenes, tessék dönteni

2021. júl. 8. 10:15
 13/41 anonim ***** válasza:
71%
A pedofiltörvény benyújtásakor, azt írta a sajtó, hogy rég nem látott az egyetértés az elfogadásával kapcsolatban. Majd, pár nap múlva belerakták a melegeket egy módosítóval és azóta megy a cirkusz. Vajon ki találta ezt ki és ki gerjeszti?
2021. júl. 8. 10:26
 14/41 anonim ***** válasza:
49%
Az EU hozza a szokásos formáját... nem lesz ennek jó vége!!
2021. júl. 8. 11:08
 15/41 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Ezt is szépen kiszínezted,mint a zászlót."

Pontosan erre gondoltam, amikor megkérdeztem, hogy "sikerül-e felfogni?". Neked például nem sikerült a lényeget megérteni.

2021. júl. 8. 11:10
 16/41 anonim ***** válasza:
32%

Rettenetes, hogy a ferde hajlamúak úgy elpimaszodtak, hogy azt hiszik, nekik mindent szabad!

Tessék békén hagyni a gyerekeket! Mindennek van határa!

Én korbáccsal kergetném ki őket az óvodából, nagyon helyes, hogy törvény van ellenük.

Egymással fajtalankodhatnak kedvükre napestig, miért nem elég ez nekik?!

Nem voltam eddig fideszes, de biztosan rájuk szavazok majd a választáson emiatt.

2021. júl. 8. 11:27
 17/41 A kérdező kommentje:
16: Nem vagy egyedűl
2021. júl. 8. 11:53
 18/41 LazyJones ***** válasza:
29%
#17 Még szép, hogy nincs egyedül, tele van fideszes trollokkal az oldal, akik megpróbálják eladni, hogy ők biztosan nem fideszesek.
2021. júl. 8. 12:28
 19/41 A kérdező kommentje:
18: Biztos vagyok benne, hogy Jakab Jobbikjából kiábrándult jobbikosok nem a Gyurcsány-Dobrev-Apró klánra szavaznak. Magyar embereknek marad a Fidesz.
2021. júl. 8. 13:27
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

,,Szerinted miért védi a gyerekeket az hogy 18 alatt nem láthatnának meleg/transz embereket?"

A kérdés önmagát válaszolta meg.

2021. júl. 8. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!