Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc. Infónak mi baja a...

A kuruc. Infónak mi baja a Civil Mozgalommal?

Figyelt kérdés

Néha-néha feljárok az oldalra, és mindig "hazug", "szélhámos" jelzővel illetik Seres Máriát, a pártját pedig egy óriási átverésnek mondják.

Valaki foglalja már össze 1 mondatba, hogy mi a helyzet.

2010. aug. 27. 02:07
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az hogy a Tomcat nevű alak nagyon odavolt értük. Tomcat egy jobbikos blogger volt, de állítólag "elárulta" őket. Szerintem ez állhat a háttérben.
2010. aug. 27. 04:13
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
A kurucinfó csak provokál, tüzet szít, üzletágat teremtve ezzel, ébredjetek!!!
2010. aug. 27. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Röviden elmondva Seres Mária féle Civil Mozgalom és a férje, Stekler Ottó által vezetett Zöld Párt elég rendesen manipulált a aláírásgyűjtő ívek adataival, felhasználta azokat stb. Ami miatt a Kurucnak külön is baja van velük, az a Tomcat nevű blogger Zöld Pártos ámokfutása. TC - miután a Jobbik elutasította, hogy jelöltként állítja - hirtelen szembe fordult mindenkivel, aki azidáig támogatta a nemzeti oldalról, elég ocsmány írásokban, majd váratlanul feltűnt a Zöld Párt színeiben.

Kb ennyi, ennél rövidebben nem tudom összefoglalni.

2010. aug. 27. 07:17
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
kivel nincs baja annak a szennyoldalnak?
2010. aug. 27. 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Több helyen mszpvel állít közös jelöltet a "civil" mozgalom. Akkor szerintetek miért?? Ez csak egy dolog, de sok mindenre utal..
2010. aug. 27. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Most komolyan, ez a cikk nem ír le mindent elég részletesen, hogy mi bajuk a Civil Mozgalommal? Eme cikk alján pedig ott van fél tucat másik cikkre való hivatkozás hasonló témában.

Ha egy mondatban kellene leírnom, akkor bemásolnám az összes cikk címét vesszőkkel elválasztva, ami erről a témáról szól és ott van a linken bejövő oldal alján.

[link]

2010. aug. 27. 11:20
 7/8 bumbi02 ***** válasza:
hova tünt a kommentem?:)) miér lett törölve?:)
2010. aug. 27. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Tegnap 07:17-nek: halvány emlékeim vannak egy korábbi zöld pártról, valami olyasmi volt a szórólapjukon, hogy rendezd le az asszonyt és menj szavazni és más hülyeségek. Láttam a pasit egy reggeli műsorban ( még akkor régebben ) és azt mondta, hogy azért írták rá ezeket, mert ők humorosak. Borzalmas volt az egész. Azután olvastam róla, hogy meghibbant kicsit valami családi tragédia miatt. Ez a pasi lenne Seres Mária férje ? Az is igaz, hogy TC most egy követ fúj velük ? Alapjában rokonszenves volt, amit Seres akart, a képviselői elszámoltatás meg ilyenek, nekem is csípi a szemem, hogy nekik miért nem kell számlával igazolni a költségeiket és azt sem értem, hogy határozott idejű megbízás megszűnése után miért jár végkielégítés, tehát pozitívan álltam Sereshez. Most viszont nagyon meglepett, amit írtál. Kifejtenéd bővebben ?
2010. aug. 28. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!