Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy segédmunkás 300-400 ezret...

Egy segédmunkás 300-400 ezret keres, miért kell azt hazudni hogy szegénység van?

Figyelt kérdés

Egy értelmes segédmunkás simán megkeres napi 15-20 ezret.

Az építőipar és az ingatlanpiac soha nem látott magasságokban, mindenki vásárol, építkezik, felújít.

Ha az embereknek nem lenne pénze akkor ez nem így lenne, bőven jól élnek a magyarok.

2021. júl. 7. 16:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

Üzemben dolgozok de örülök ha 160 ezret megkeresek, ismerős a gyárban 120 ezerért dolgozik heti 40 órát + az ebédidőt is le kell dolgozni.

Nem élünk ilyen jó kort azért.

Voltam amúgy segédmunkás, 1 éve és kb. 8 ezret kerestem óránként.

Nem tudom miért kell ilyen valótlan állítást ideírni, ezzel is vitákat uszítani.

Ha valaki jól akar keresni Ausztria, vagy külföldre kell dolgozni itthonról.(aztán vannak azok az opciók amiket már egy normál emberi gyomor nem vesz be)

2021. júl. 7. 17:10
 22/28 anonim ***** válasza:
*naponta persze, nem óránként.
2021. júl. 7. 17:10
 23/28 anonim ***** válasza:
#10 Tudom, ezért voltam nyugodt a közelítésemben. De el kellett ismernem a közelítést.
2021. júl. 7. 17:12
 24/28 anonim ***** válasza:
34%
Lehet sírni hogy kevés a kereset,de lehet bármilyen kormány egyhamar nem lesz jóval több. Mindenkinek saját magának kell tennie azért hogy többet keressen, tanulni, munkahelyet váltani.
2021. júl. 7. 17:19
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

#25.El kell kezdeni idegen nyelvet tanulni és innen elhúzni a csikót.

Amikor idehaza diplomával nem keresni annyit mint egy szakmunkás a nyugati országokban.

Persze tudom, hogy a kormányközeli emberek mindig jól járnak...

2021. júl. 7. 17:22
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

Építőiparban szakembereknek közel nyugati bérei vannak itthon. Kérdés, hogy más iparágakban jó ha a felét megkeresik az emberek.

Mindenki szakember katás vállalkozó már lassan, (akkora hiány van, hogy simán megtehetik), és a napi 50-100 ezres számlázások a munkadíjakra csak úgy repkednek szezonban.

És lassan a benzin pénzen kívül nincsenek hatalmas költségeik. Már arra is lusta nagy része, hogy kivigye az anyagot. Fuvarossal a tulaj költéségére kiszállítatják sok esetben.

Az jó ha a szakember meg van becsülve de ez már túlzás. Ehhez a helyzethez rengeteg pénzt rá kellett zúdítani az építőiparra.

Az a kérdés, hogy mennyire fer az, hogy a többség befizetését visszaosztják egyetlen egy iparágra. Mert ez szerintem egyre kevésbé fer.

2021. júl. 7. 17:40
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Elmegy az a manika ájfóónra, használtótóra külföldbűl, és máris nem marad manika, és lehet azt mondani, hogy:

"Így is szegény vagyok".

2021. júl. 7. 18:14
 28/28 anonim ***** válasza:
60%
27! Tehát, akinek se kocsija se telefonja, az ezek szerint nem szegény!
2021. júl. 7. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!