Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a titka annak, hogy ne...

Mi a titka annak, hogy ne irigykedjek azokra az emberekre, akik nem Európa pöcegödrébe (azaz magyarországra) születtek, hanem Hollandia, Svédország, Írország, vagy akármilyen, minden téren fejlettebb és jobb országba?

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 13:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
96%
Azért Ìrországban is vannak putri helyek
2021. júl. 7. 16:21
 22/31 anonim ***** válasza:
16: Igen,ha megszerzed bármely más ország állampolgárságát, akkor lemondhatsz a magyar állampolgárságról. Az, hogy milyen feltételei vannak az általasd megnevezett országokban az állampolgárság felvételének, az minden országban különbözö, de nagy általánosságban több éves jöevdelem az adottországban, köezpes szintü nyelvtudás, plusz még több ezer eurós költség. Ja és ha férfia avgy és 35 év alatti Svédországban még a sorkatonságot is be kell pótolnod
2021. júl. 7. 16:24
 23/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem unod még? Folyton írod ki ezeket a kérdéseket, néha egy nap, máskor egy hónap különbséggel, felismerlek. Mielőtt az országot fikázod, nem ártana magadba is nézned, rengeteg ember képes sokkal rosszabb országokból is eljutni, megélni a gazdag Nyugaton, de te annyira sz@r vagy, hogy még az osztrák határon sem tudsz túljutni, pedig rögtön ott lenne a nyugati jóléted, ehelyett itt mocskolódsz állandóan.
2021. júl. 7. 16:56
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
Jogodban áll eltakarodni oda, ahol szerinted jobb élni, - nem sok ember fog marasztalni.
2021. júl. 8. 00:55
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

Bőszke vagyok a magyarokra. Nem tartom magyarnak azokat akik Magyarországot mocskolják. Ezek nem magyarok.

Magyarország egy szabad, biztonságos és demokratikus ország.

Ez a kormány közel se tökéletes de az ellenzéki összefogást a magyarok ellenségének tartom. Idegen hatalmak segítségével akarják megdönteni Magyarország törvényes kormányát.

Naponta viszem a kutyust sétálni és nem kell aggódnom, hogy az arabok levágják a fejemet vagy a négerek agyonvernek.

Ezt nem tehetitek meg a nyugati „demokráciákban” és sajnos az amerikai nagyvárosokban se. Nyugaton nincs biztonság és szólásszabadság. Biztonság és szólásszabadság nélkül nem lehet demokrácia se. Nálunk demokrácia van.

2021. júl. 8. 05:38
 26/31 anonim ***** válasza:
34%
Nem értem mi bajod lehet most Magyarországgal. Nálunk jelenleg szabadság van a kovidtól, nem kell maszk, Romániába meg még az utcán is kell viselni a maszkot ( a román barátom szerint). A gazdaság folyamatosan növekszik, idén már a GDP per capita elérte a 17100$-t. A környékemen folyamatosan épülnek fel az újabbnál újabb, modern házak, az embereknek új kocsiaik vannak. Gyanítom hogy az lesz a probléma hogy a kérdés kiírója megsértődött az új pedofilellenes törvényen, és mivelt nem tud semmi rosszat tenni a Fidesznek itt éli ki magát hogy el akar menni. Hát, menjen. Megnézem majd az arcát amikor kiderül hogy a nagy németországi fizetése csak 1900€ lesz és abból még kevesebb dolgot tud csinálni mint egy magyar 750€ val 😂 Remélem hozzá fog szokni az emberünk Írországban hogy folyamatosan sz*r az idő és az emberek tevékenységeiben a kocsmába járás és… a kocsmába járás szerepel csak.
2021. júl. 13. 09:55
 27/31 anonim ***** válasza:
55%

26: Nagyon jól megmondtad.

2006 októberében Amerikából hazaköltöző 56-os, nyugdíjas amerikai kutató mérnök vagyok. El se tudod képzelni a csalódásomat a Gyurcsány terror láttára. Nagyon örültem amikor a magyar választók kitakarították a szemetet. Akkor még a Jobbikra szavaztam de most a Fideszre fogok szavazni.

Amerikát szerettem ahol szépen éltünk, sokat dolgoztunk és tanultunk. Magyarországon is szépen élünk de sajnos Amerika nagyon lecsúszott az legutobbi választás után. Akinek nem tetszik Magyarország az menjen máshová, minél előbb.

2021. júl. 13. 10:09
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy rájössz, hogy a hazád nem Európa pöcegödre.
2021. aug. 24. 23:49
 29/31 anonim ***** válasza:
26-os! Írországban élek, eleeegg sarkos a vélmenyed... Soha nem mennék vissza Orbanisztánba. Itt kiszámíthatóbb az élet. Egyetemre járok, tudok felretenni, es nem okoz gondot egy-egy nagyobb, többhetes nyaralás (nem,nem a fos Balcsira).
2021. szept. 29. 12:36
 30/31 anonim ***** válasza:

26-os vagyok

Igen, jó Írország, szívesen kipróbálnám

De attól függetlenül még az igaz hogy rengeteg magyar hasonlóan a kérdezőhöz kirohant angliába meg írországba és a 60-70%-ük sír hogy haza akar jönni. Vannak akinek bejön. Ha itthon lúzer vagy mindenhol az leszel. A haza iránt érzett utálatod viszont sajnálom :(

2021. szept. 29. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!