Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az ha valaki csak...

Miért baj az ha valaki csak úgy csendben homofób?

Figyelt kérdés
Nem bántom a melegeket, de ha kérdezik hogy mit szólok hozzá, akkor elmondom hogy szerintem undorító. És nem azért teszem ezt, mert bárkit is bántani próbálok vele, hanem azért mert ez az igazság. Önkéntelen érzés. Nem értem ettől miért lennék akkor rossz ember. Azt pedig pláne nem értem, hogy miért lennék buta is? :D Vagy manapság az számít okosnak aki letagadja az ösztönös érzéseit, csak hogy pózolhasson azzal mekkora elfogadó jóember? Mire jó ez, az intelligencia = hazugság önmagunknak?

2021. júl. 6. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem politika ez, hanem szimpla általánosítás. Az emberek be vannak triggerelve, és pöccre indulnak. Beírod, hogy undorító, és már be is robbantottad bombát - fordítva ugyanez.

Alapvetően amúgy semmi gond a csendes homofóbiával, szíved joga. Én teljesen toleráns vagyok a melegekkel, de ha csókolózó férfiakat látok, elkapom a fejem, mert liftezik a gyomrom.

A lényeg az, hogy úgy vagyok ezzel, hogy ez az én bajom, nem akarom megmagyarázni, hogy az én vagyok normális, ezért ők húzzák meg magukat.

2021. júl. 6. 21:01
 12/12 anonim válasza:
Edda, te vagy az?
2021. júl. 25. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!