Ha Jakab Péter lesz a következő miniszterelnök, szerintetek tényleg börtönbe tudná juttatni Orbánékat?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Esélytelen - 0%
Nagyon pici rá az esély - 1-10%
Egy kis esély van rá - 10-20%
Esetleg megtörténhet - 20-30%
Megtörténhet - 30-50%
Könnyen megtörténhet - 50-60%
Valószínűleg sikerülni fog - 60-70%
Nagyon valószínű - 70-80%
Szinte biztosan 80-99%
Biztos vagyok benne, hogy igen - 100%
64 szavazat
1/37 anonim válasza:
Ha Jakab Péter lesz a miniszterelnök még rosszabb lesz minden, mint most, pedig liberális vagyok. Aki tényleg bedől ennek a hirtelen liberális beállítottságnak, azt csak sajnálni tudom a naivitása miatt. Ha netán Jakab nyer mindjárt visszavált a régi szélsőjobbos eszméihez, amit még anno a Jobbiknál képviseltek.
2/37 anonim válasza:
Hát , szerintem nem is akarja börtönbe juttatni.
3/37 anonim válasza:
Miért akarná börtönbe juttatni? Minden jogkorlátozó szavazásnál beáll mögé.
4/37 anonim válasza:
Ha komolyan gondola ez a Jakab, akkor nem sok jó várható.
5/37 anonim válasza:
Bármely kormányra jutó hatalom képes lenne rá, de mindegyik nagyon óvatosan járna el, hiszen polgárháború senkinek sem érdeke, így valószínűleg nem lenne a dologból börtönbüntetés.
6/37 anonim válasza:
Esélytelen,hogy ez lesz a következő miniszterelnök.
7/37 anonim válasza:
Inkább az adócsalókat kellene börtönbe juttatni, akik feketén dolgoztatnak.
8/37 anonim válasza:
Eleve ott kezdődik, hogy Orbánnak mentelmi joga van, amit csak 2/3 tud feloldani. Tehát nemhogy börtönig, de még tárgyalásig sem jutna el az ügy. Bár szerintem még vádemelésig sem. Az ügyészségnek nem elég holmi handabanda meg krumpliszsák, oda komolyabb dolog kéne.
9/37 anonim válasza:
Ha jákob lenne a miniszterelnök, akkor úgy megrészegülne a hatalomtól, és a sok pénztől, hogy négy évig ki se józanodna. Utána menne a lecsóba, hacsak előbb nem dőlne be a balliberális tákolmány, mint meggyesi-gyurcsány. A nagy pénzköltésben nem érne rá olyan piti dolgokra mint a választási ígéretek betartása, meg hasonlók.
10/37 anonim válasza:
Orbánt biztos hogy lefejeztetné. A többieket persze börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!