Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester asszony leszedette a határon túli testvérvárosok címereit?

Figyelt kérdés
A kárpátaljai Beregszász, a vajdasági Magyarkanizsa, a felvidéki Pöstyén és Királyhelmec, valamint a székelyföldi Sepsiszentgyörgy címerei zavarták az ülésterem falán a polgármester asszonyt.

2021. júl. 6. 10:02
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%

31) Ez neked életszínvonal?

Menstruációs szegénység,állami gyermekétkeztetés megvan?ilyen soha korábban nem volt mert nem volt rá szükség, még a világháborút követően sem.

2021. júl. 6. 11:38
 32/50 A kérdező kommentje:
És az megvan, hogy több órát kell sorban állni a horvát határnál mert annyi magyar indult meg a tengerre?
2021. júl. 6. 11:44
 33/50 anonim ***** válasza:
43%
GY1G.
2021. júl. 6. 11:46
 34/50 anonim ***** válasza:
38%

#34 Ez komoly? Te most ezzel próbálsz jönni, hogy Magyarországn menstruációs szegénység lenne?

Ne baromkodj már, ez azért már nagyon nevetséges. És ne erőlködj, tanár vagyok, szóval nem kell bepróbálkozni a hülye propagandával.

Ahogyan igen nevetséges a szegénység mértékének beállítanod azt, hogy ma már a tanítási szünetekben is van gyermekétkeztetés ingyenesen.

2021. júl. 6. 11:55
 35/50 A kérdező kommentje:
Menstruációs szegénység biztos van, ózdon a cigányputriban. Nincs pénz tamponra mert a kis purgyék az összes segíjt elverték herbálra....
2021. júl. 6. 11:58
 36/50 anonim ***** válasza:
27%
A krumpli bogarak csak úgy nyüzsögnek, érzitek a választási krumpli szagát már? :)
2021. júl. 6. 11:59
 37/50 A kérdező kommentje:
Inkább a menstruációs szegénységről mesélj nekünk te kis parizer!
2021. júl. 6. 12:01
 38/50 anonim ***** válasza:
85%

"Abban mi a provokátor krumpli zabáló, hogy megkérdeztem, hogy a falvakban kint van-e a ferencvárosi címer?"

Nem nekem szólt a kérdés, meg én nem is vagyok fideszes. De ha téged annyira érdekel, hogy kint van-e a "falvakban" (amik közül egyedül Magyarkanizsa nem város, vagyis nem egyértelmű, de ott is 9 ezren laknak, de sebaj) a címer, akkor menj, nézd meg és fotózd le.

De akár kint van, akár nincs, ennek egy elég csúnya üzenete van, amit a polgármester asszonyság csinált, már ha tényleg igaz. Szomorú, ha valaki ezt nem érzi.

2021. júl. 6. 12:02
 39/50 anonim ***** válasza:
77%

"A krumpli bogarak csak úgy nyüzsögnek, érzitek a választási krumpli szagát már? :)"

Szerintem azt sem tudod mi az? Csak nem fogyott el a krumpli mire sorra kerültél volna és azért vagy frusztrált? Sz.r ügy lehet ha valaki ilyen küszöbrágó, hogy krumplira sem futja neki! Majd kapsz Dobrevától, mást ha nem is egy szelet parizert! 😎

2021. júl. 6. 12:06
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
41-es, értem, annak csúnya üzenete van, hogy leveszik és annak nincs, hogy ha másik városban alapból kint sem volt.. :) Nem itt az a baj veletek krumpli bogarakkal, hogy a magyarországi magyaroktól mindent elvártok, hogy fényesre nyalja mindenki a külhoni magyarokat, meg ők az igaz nagy magyarok, az ittenieket meg lenézitek meg és ugyan ezt várjátok el a külhonikatól is. Érted krumpli bogaram? az baj, ha egy magyarországi magyar település vagy lakos nem odaadóan szereti a kintieket, de fordítva meg már nem elvárás, sőt toljátok, a megértő dumát, az itteniekre kár is. Nem tudom milyen szinten van a felfogás képesség itt egyeseknek, de segítek nem a címreren van a hangsúly hogy van vagy nincs, remélem sikerült a mondandómat 5 bitre lekonvertálni és átment az üzi. :)
2021. júl. 6. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!