Mit szóltok hozzá, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester asszony leszedette a határon túli testvérvárosok címereit?
Te állítod, hogy nincs kint. Te állítod ezt tehát neked kellene alátámasztani az állításodat.
De te csak egy elmebeteg balos troll vagy, nyilván csak a provokáció a célod...
Jövőre hogy fog visítani a fajtád...
itt a cikk
Ezzel szemben a kerületi vezetés helyet biztosított a Humen magazin homoszexualitás iránt érzékenyítő plakátjainak. Emellett tavaly elsők között tűzték ki a szivárványos zászlót az önkormányzat épületére Pride-hét alkalmából. Idén ugyanezen alkalomból Baranyi köszöntőbeszédet ír a magazin hasábjaira.
Emlékezetes az is, hogy a kerületben, a Ferenc téren kapott helyet a térdelő, szivárványszínű Szabadság-szobor is, bár az ideiglenes installációt pár óra múlva ledöntötték.
Ilyen országot szeretnének. Erről álmodoznak, egyes ellenzékiek szerint 2/3-al nyer majd az összefogás 🤓
Ők ilyen világban szeretnének élni, az ilyen #21 es félék.
Számukra rossz hír, hogy nem fognak 🙂
reméljük nem fognak c:
igen nagy csapás volna a moslék az országnak
Krumplibogárkám, mit állítottam én ? :D szövegértés sem megy? xD már a krumpli rágás közben elfelejtetted ? :D segítsek ? :) segítek :)
Ezt írtam: "A kárpátaljai Beregszász, a vajdasági Magyarkanizsa, a felvidéki Pöstyén és Királyhelmec, valamint a székelyföldi Sepsiszentgyörgy teleüléseinek az üléstermeinek a falán ott van vagy volt valaha is Ferencváros címre ? :P :D csak kérdezem :P"
Ebben hol is látod az állítást krumplibogaram? :)
"amely minden eddiginél rosszabb."
Soha nem volt ilyen magas az életszínvonal, de ez mellékes :)
A dobreviták inkább csak várják tovább az eu-minimálbért és az ingyen rezsit! 🤣
Apropó, nem ez állíttatta a béelemmmemmm-szobrot, két térdelés között? Amit le is döntöttek, és bár primitívségnek tartom az ilyet, mégis a legjobb dolog ami történhetett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!