Jobban elfogadnák a melegeket, ha nem provokálnák (pl. a pride-dal) az embereket?
Én azt látom, hogy az emberek többségének nincs semmi baja a melegekkel egészen addig, amíg nem provokálnak, nem akarják elhitetni, hogy különbek, nem akarnak büszkék lenni rá, nem akarnának többletjogokat, és nem vonaglanak az utcán, direkt provokálva a közembert. Sok meleg ismerősöm is elítéli a pride-ot és azt mondja, sokat ront az ő megítélésén is, mert ő nem ilyen.
A demokrácia arról szól, hogy a többség szava dönt és ennek hátrányait a kisebbségnek tűrnie kell. Rengeteg olyan törvény van, ami sokaknak okoz hátrányt, sokakat diszkriminál, de mivel a többség ezt így tartja kívánatosnak el kell tűrni, hiszen ez a demokrácia lényege.
21. Mert amabból nem lesz cikk? Szerintem már ezer pestisrácokhoz hasonló oldal gyártott belőle cikket.
Egyébként meg mi köze ehhez a melegeknek? Ez egy bdsm fétis. Nem azért csinálják, mert melegek, hanem azért, mert fétisük van.
Heteroban:
23. Egyet, egy kislányt.
Bár ez nem jelenti azt, hogy nem volt ott több.
Miért, te a videóban mennyit látsz?
Nem a Pride-on múlik. Pride egyszer van egy évben, és a melegek többsége csak ott és akkor mer például csókolózni, a hétköznapokban egyáltalán nem. A heteró párok az év 365 napján nyalhatják-falhatják egymást bárhol, bármikor, bármennyire provokatív módon, a heteroszexualitás mégis teljesen elfogadott dolog világszerte mindenhol. Én legalábbis nem tudok olyan országról, ahol a heteroszexualitást elítélnék.
De nézzünk meg akkor néhány olyan országot, ahol ténylegesen tiltottak már be Pride-ot! Ez a forrás 2019-es, ennél újabbat sajnos nem találtam így hirtelen: [link] Kedves kérdező, te hogy ítéled meg? Ezekben az országokban szerinted jobban elfogadják a melegséget, mert ott nincs Pride?
#28 Sorolnád hogy az elmúlt évtizedben mivel voltak provokálva NÁLUNK a melegek, ami indokolta hogy a szimpla prájdos felvonulásból prájd-hét majd prájd-hónap legyen? (Mielőtt belekötsz, direkt írtam le így!)
Csak nem az volt a provokáció, hogy NEM voltak a prájdosok ellenében megmozdulások, nem volt betiltva, nem volt korlátozva hanem szimplán már nem érdekelte a kutyát sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!