Ellenzékiek azt hiszik Soros csak Orbánt támadja?
Elképesztő ahogy magukat értelmiséginek meg a dolgokat átlátó embernek tartják magukat az ellenzékiek, de közben felülnek erre a hülyeségre, hogy M1, Soros és a többi.
Soros György nem csak Orbánnal meg a magyarokkal foglalkozik, van neki egy agendája ami érint rengeteg országot , nyilván ahol olyan kormány van aki eleget tesz ennek ott rendben van, de pont ez a célja, hogy ahol az ő céljainak kedvező kormányok vannak ott szítja a feszültséget, nem csak Magyarországon, rengeteg más országban.
Nagyon vicces amikor a magát okosnak és politikai világban otthonlévőnek tartja magát valaki és jön ezzel a dumával, majd mikor felvilágosítják és kicsit utánanéz a dolgoknak akkor az értelmesebb fajtája inkább csöndben marad.
A TOP kedvenc aki nyomja, hogy billgéc fertőzte meg a földet és chipet ültet az emberekbe nem kéri az oltást és utána beböfögi, hogy óóóbánék sorosoznak az M1-en
Nos, nem tudom, miért lett törölve a hozzászólásom, de leírom újra.
Két Perc Gyűlölet: George Orwell 1984 című disztópikus regényében a párt által főgonosznak kikiáltott Emmanuel Goldstein ellen irányuló napi két perc hosszúságú propaganda, ahol a plebs levezethette a feszültséget.
"Szokás szerint Emmanuel Goldsteinnek, a Nép Ellenségének arca villant fel a teleképen. A hallgatóság mindenfelé morogni kezdett. A kis seszínű hajú lány félelemmel és utálkozással vegyes nyivákolást hallatott.
A Két Perc Gyűlölet műsora napról napra változott, de mindegyikben Goldstein volt a főszereplő. Ő volt a főáruló, a Párt első számú mocskolója. Minden későbbi bűn, amelyet a Párt ellen elkövettek, minden árulás, szabotázs, eretnekség, elhajlás közvetlenül az ő tanításaiból fakadt. Még élt és tovább tervezte valahol az összeesküvéseket: valahol a tengeren túl, külföldi pénzelőinek védelme alatt, vagy talán - mert néha ilyen hírek is terjengtek - éppen Óceániában, valami rejtekhelyen."
Nem én vagyok az első, aki a Stop Soros és a Két Perc Gyűlölet között felfedezni vélte a párhuzamot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!