Orbán Viktor Úr a jóléttől és a rengeteg munkától lett ilyen pocakos?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 01:16
1/16 anonim válasza:
Ülőmunka + jólét + életkor elég gyakran ide vezet.
2/16 anonim válasza:
Jó magyar zsíros kaja is rátesz egy lapáttal. Én is imádom a hazai kosztot. ☺👍
5/16 anonim válasza:
Ez egy rendkívüli, életbevágóan fontos kérdés, ami véletlenül sem szándékos gúnyolódás és provokáció.
7/16 Fsms válasza:
Antidepresszáns gyógyszerek mellékhatása.
8/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy terhes? Ma mar a ferfiak is szulhetnek! :)))))
9/16 anonim válasza:
5: egy vezető politikus minta is sok ember számára, ezért jó lenne, ha nem az elhízott magyarra mutatna példát, hanem odafigyelne, mit eszik, és sportolna is. Van elég embere, hogy összeállítsanak neki egy diétát, és vegyenek neki valami sporteszközt, akár futópadot, ha nem akar nyilvánosan futni.
A Babis pl. öregebb nála, mégis tudja tartani magát:
10/16 anonim válasza:
Szerintem a sajat korosztalyaban tok atlagosan nez ki. Elhizott egesz Magyarorszag! Miert pont Orban kell kipecizni? Szerintem eleg keves szabadideje lehet, hogy 'zen' eletet eljen!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!