Dr. Orbán Viktor Úr mellett Széchenyi Ferinek és Deák Ferinek köszönhet a legtöbbet a magyar nép?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 17:48
11/15 anonim válasza:
Ráadásul rosszul van írva.. Széchényi Ferenc é-vel írta a nevét, Széchenyi István meg e-vel, így nem derül ki, hogy melyikükről lenne szó. :D
12/15 anonim válasza:
Ferenc József közel 68 éves uralkodásának mérlege ambivalens, hozzá kötődik a forradalom leverése és azt követő megtorlás valamint a kiegyezés utáni fellendülés, de az első világháborús részvétel is, aminek következményei ismertek. Szerintem nem ő a legnagyobb formátumú uralkodónk, személyes kvalitásai is inkább középszerűnek mondhatók. Legnagyobb erénye, hogy hosszú uralkodásával stabilizálta a Monarchiát. Ha jelentős Habsburg uralkodót kellene mondanom, akkor Mária Terézia szerintem klasszisokkal kimagaslóbb, mint a szürke hivatalnok Ferenc József.
5-ös voltam. (a felsorolás meg nyilván egy troll kérdésre adott válasz)
13/15 anonim válasza:
Orbánt nem kellene egy napon emlegetni jeles államférfiakkal, ő csak egy piti kis tolvaj hozzájuk képest.
14/15 anonim válasza:
10es Ferenc József ártott talán a legtöbbet...
15/15 anonim válasza:
Nono, Matyit egyik sem képes überelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!