Komolyan a lánchíd felújításán megy a vita? A magyarság egyik jelképén?
"Szerintem érdemes lenne az államnak visszavásárolnia, hogy SOHA ilyen helyzet ne lehessen."
Miért, kinek adták el?
1# válaszoló (miért válaszolsz politikai kérdésekre ha azt se tudod mi a helyzet?)
Hogy csinálta volna meg a Karácsony eddig? :'D most lett csak főpolgármester (nem évekkel ezelőtt, előtte Tarlós volt). Ha rögtön elkezdik aznap, hogy ebbe a posztba lépett, akkor se lenne kész a felújítás. Egyébként a közpénz nem erre való? Közcélokra használt keretösszeg ez. Mi a probléma? Az, hogy csak Budapesten van ez a híd vagy mi?
Nem ebben a pár hónapban ment tönkre az a híd, nem a Karácsony ideje alatt, szerintem ezzel mindenki tisztában van. Már a 90es években lehetett volna ezzel kezdeni valamit, nem lehet konkrét személyt hibáztatni ebben, bárki kezdhetett volna vele valamit akinek lehetősége volt erre.
Én sem értem. Az egyetlen amit sikerült kifejezni hogy nagyon nincs képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!