Jobboldaliak! Ha egyfajta "ellenBLM"-ként bejönne a divatba az, hogy Orbán tiszteletére kell térdelni, örülnétek neki?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 14:38
11/18 anonim válasza:
Ők inkább hasraesni szeretnek Orbán előtt.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktam én sem térdelni. Csak unalmas, hogy a Fideszmédia a b@zikkal meg ezzel a térdeléssek van ki.
2021. júl. 4. 15:19
13/18 A kérdező kommentje:
térdeléssel*
2021. júl. 4. 15:20
14/18 anonim válasza:
Nálunk nem is szokás ez a térdelés, a kérdés inkább az, hogy pl. a fociszurkolóinkat miért zavarja, ha más csapat térdel, miért kell ezért kifütyülni őket?
15/18 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy minden jobbos Fideszes. Én jobbos vagyok de rühelem a Fideszt mert faxkalapok vannak csak benne
16/18 anonim válasza:
Nem, nekünk gerincünk is van. Ha pedig Orbán ezt kérné, az a jele lenne hogy beállt a libsikhez, és onnantól kezdve bukta.
17/18 A kérdező kommentje:
Régen Viktor is liberális eszméket vallott. Az már smafu?
2021. júl. 4. 18:02
18/18 anonim válasza:
17, a klasszikus liberalizmust ne keverd a mai "liberálisokkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!