Valójában azért zavarják egyeseket a járványügyi korlátozások, mert nem tudják teljesíteni az életcéljukat, vagyis a bolygó szétbarmolását a saját örömükre?
Ha nincs semmi közöd más életéhez, akkor miért akarod tönkretenni másnak a jövőjét?
Mert a vadonban nem érne utol az általatok okozott globális felmelegedés?
Mellesleg nem tűnt fel számodra, hogy a Föld összes vadonját kisajátította valamelyik állam, és a legtöbbjük tiltja a vadonban élést?
Te akarsz itt egyedül másra erőltetni valamit. Én csupán a civilizáltságot várom el tőletek, ami arról szólna, hogy nem szarunk az egyébként is rossz sorba élő szaharai emberek nyakába mégegyet csak azért, mert szórakozni akarunk a fesztiválokon.
1. Montanában hideg van, így ha melegdene is picit a világ, ott nem fog belehalni.
2. Montana pont nem tiltja. És azok az országok, ahol nagy vadonterületek maradtak általában nem tiltják vagy nem tudják megakadályozni hogy ott élj.
Akkor utolsó kérdésem:
Kettőnk közül miért nekem kell távoznom, és miért nem nektek, akik többet igényelnek a közös erőforrásokból, mint amennyi jár nekik?
#29 mert te utálod a civilizációt. Én jól megvagyok az én életemmel.
És azért hoztam ezt a példát, mert az Unabomber is hasonlóan kezdte, hasonló problémái voltak a világgal (na jó neki még más baja is volt a világgal). És ő is a Montanai vadonba költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!