Valójában azért zavarják egyeseket a járványügyi
korlátozások, mert nem tudják teljesíteni az
életcéljukat, vagyis a bolygó szétbarmolását a saját
örömükre?
11/39 A kérdező kommentje:
Nem lep meg a válaszod, már évek óta hallgatom, hogy a környezetvédelemmel az emberek csak kompenzálni akarnak.
A ti gondolkodásotok kb. így néz ki:
Aki tömegközlekedéssel jár, az csóró és nincs pénze autóra.
Aki csak kétnaponta fürdik, annak még vízre sincs pénze, és még büdös is.
Aki pedig otthon 18 fokig fűti fel a lakását, az meg még álszent is, mert egy csomó gázt elhasznál, ahelyett hogy 5 fokos lakásban ülne.
12/39 A kérdező kommentje:
Ja, és a Nagykörúti biciklisávokat is csak azok használják, akik nem tudtak jogosítványt szerezni és kompenzálni akarnak. Oda nem merészkedik biciklis, aki szimplán csak biciklivel akar munkába járni.
Azzal eleve nem érdemes vitatkozni, akinek az egyik fő érve az "irigy kártya". Vitára érdemtelen húsmassza, sejtburjánzás csak. Szóval szerintem hagyjad kérdező.
2021. júl. 4. 12:34
14/39 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem kéne velük vitatkozni, de mivel ők alkotják az ország lakosságának kb. 50 százalékát, ezért rájuk is szükség van a bolygó megmentéséhez.
Én megfordítanám a kérdést, azok az emberek, akik fröcsögő szájjal éltetik a korlátozásokat, sőt ha rajtuk múlna még a járvány után is fenntartanák, akik az utazásokat erősen korátoznák vagy beszüntetnék, a kikapcsolódást a 4 fal közé szorítaná és minden bulit koncertet szórakozást beszüntetne, azoknak vajon milyen életük lehet? :D xD mert nekem az jön le, hogy ezeknek az embereknek nincs életük se barátaik a melóból egyenesen haza mennek majd másnap otthonról melóba megy ill. néha kiruccan boltozni egyet...nem sikerült semmit elérniük az életben a 4 fal között rohadnak és örülnek, hogy most mások is úgy élnek, mint ők.....elég gáz mentalitás de ez mentális betegség szerintem, ezt kezeltetni kell ;)
2021. júl. 4. 12:51
16/39 A kérdező kommentje:
Megfordíthatod a kérdést, csak éppen semmi jelentősége, hogy nekünk milyen életünk van.
A környezetvédelem egy mindenkitől elvárt dolog és mindenkitől ugyanolyan mértékben van elvárva. Vagyis neked nem áll jogodban 5 percenként új műanyag poharat elhasználnod a sör vedeléséhez, csak azért mert nekem silány életem van.
17/39 A kérdező kommentje:
(Ezzel nem állítom, hogy silány életem van. Csupán rámutattam, hogy még ha silány életem is lenne, akkor se lenne igazad.)
14
Magát a bolygót nem kell megmenteni.Hiszen azt az emberiség a rendelkezésére álló eszközökkel nem tudná megsemmisíteni.
Amit tönkre tehetünk az a jelenlegi élővilág a saját fennmaradásunkhoz szükséges környezeti feltételek.Ha kitörne mondjuk egy atomháború a Föld a saját életidejéhez mérten,akkor is pillanatok alatt helyrejönne.Csak esetleg már nélkülünk folytatódna tovább a története..
2021. júl. 4. 13:05
19/39 A kérdező kommentje:
A bolygó megmentése alatt nyilván a rajta lévő ártatlan élőlények megmentését kell érteni.
Kedves kérdező, így van addig semmi köze senkinek a másik életéhez, amíg nem akarja az egyik a saját életét rá erőltetni a másikra, és per pill jó pár ember részéről ez történik...és nem a környezet védésrőp beszélek, hanem a korlátozásokról, amit sok agynélküli már azt hirdeti hogy 4 fal közt mindent.... erről beszélek. Nem a műanyagokról meg a környezet kímélésről, habár ott is van fentartásom egy pl. a boltban a papír zacsi 130 ft míg a műanyag 50 ft....az ember hogy legyen így környezetkímélő, ha a ebben is a profit az első???
2021. júl. 4. 13:29
Kapcsolódó kérdések: