Nem kéne az iskolákban eltörölni a tornasort? Body shamingnek minősül, alacsony emberek számára megalázó.
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 16:09
11/19 anonim válasza:
Kicsi jo a pokfociban, a nagy meg eleri a gyurut :)
12/19 anonim válasza:
Bezzeg, ha nem lett volna tornasor, az osztálytársaim még most is azt hinnék, hogy magas vagyok... Csak az a fránya tornasor, ott kiderült hogy titokban alacsony vagyok.
13/19 anonim válasza:
Utolsó voltam, nem volt megalázó. Amúgy minket ez alapján raktak párba amikor olyan gyakorlat volt, örültem, hogy nem a tőlem egy fejjel magasabb, legalább 15 kilóval nehezebb emberrel voltam együtt
14/19 anonim válasza:
Semmi megalázó nincs benne, és az alacsonyság egyáltalán nem betegség. A törpeség igen, de az alacsonyság nem. Tornasor nélkül is mindenkiről tudni, hogy mennyire magas vagy alacsony a többiekhez viszonyítva, nem itt derült ki.
Idén érettségiztem, szóval friss még bennem a tornasor és alapvetően a tesiórák emléke. Viszonylag magas vagyok, így a tornasor magasabbik felén álltam, de szinte az összes barátnőm alacsonyabb volt nálam, így szívesebben lettem volna kisebb, hogy ne azok között a (magas) lányok között álljak, akiket annyira nem kedveltem.
15/19 anonim válasza:
Egyértelmű hogy törölni kell, hátrányos megkülönböztetés,ugyanúgy a fiú lány öltözőt is csak unisex öltöző😉
16/19 anonim válasza:
Értem, hogy ez csak egy troll kérdést, de... Nem a tornasorral volt bajom, hanem azzal, hogy pl. szekrényugrást a magasabbakhoz lőtték be. Esélyem sem volt átugrani. Garantáltan összetöröm magam, ha megpróbálom.
17/19 anonim válasza:
Egyrészt az alacsonyság nem szégyen, másrészt attól, hogy nincs torna sor még nem érem el jobban a müzlit a bolt felső polcán.
18/19 anonim válasza:
Ha mindenki össze vissza áll, az hülyeség, és ez a tornasor nem azt jelenti, hogy f*sszopó kicsik. Igaz nem alacsony vagyok, de "csak" középméretű vagyok. Főleg, hogy a második, vagy az egyik legmagasabb fiúk között a legdagadtabb és gyakorlatiak mindenki beelőzte. Mondjuk támogatnám azt is hogy a kicsik legyenek elől, meg a nők elől. Közepes, f.
19/19 anonim válasza:
Maga ezt a militáns hozzáállást kell eltörölni és nem lesz torna sor se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!