Tudtad, hogy polgárháborús helyzet ⚔️🔥, alakul ki akkor, ha a felcsuti törzsfőnök ellen szavazol 2022-ben? Kire szavazol ennek tudatában?
Tehát tudnod kell, hogy ha 2022-ben nem a Fideszre szavazol, akkor a háborúra szavazol. Itt is bécsi, párizsi állapotok lesznek no-go zónákkal, ráadásul az ellenzék a migránsokat is beengedi.
14 Szerintem az emberek problémája Orbánnal inkább az hogy :
a. szétlopja az országot
b. szép lassan bontogatja a demokráciát
c. feudalista családi oligarcha rendszert épít ki
d. A fentiek miatt minden rohad szét mert sehol se hozzáértő emberek vannak vezetői pozícióban hanem nyalonc kutyák akik nem értenek ahhoz amit csinálnak és még lopnak is mindent ami mozdítható.
Bár én hozzáteszem hogy mivel veled ellentétben nem vagyok se szemellenzős se krumpliért sorban álló le merem írni hogy a Gyurcsány ugyan olyan gazember ami magában foglalja azt is hogy a Dobrev Klára is az.
Aki pedig azt gondolja hogy Gyurcsány jobb Orbánnál vagy azt hogy Dobrev bármiben is különb lenne a férjénél (nem véletlenül házasok és nem véletlenül nem határolódott el soha sem a férjétől) azok szintén álomvilágban élnek.
Karácsony pedig talán nem tolvaj viszont teljesen alkalmatlan mert nincs tartása. Tarlósnak befeküdt. És ami még gusztustalanabb Tóth Csabának is befeküdt aki Karácsony elmondása szerint megfenyegette őt hogy elássák Zuglóban. A parkolási maffiának szintén befeküdt és ezt lehetne folytatni.
A Momentumos Fekete Győr András pedig alkalmassági szempontból talán még alulmúlja Karácsonyt is csak meg kell nézni a vele készített Partizános videót. Bár az piros pont hogy Hadházy-t támogatta (bár szerintem ez se elvi hanem taktikai döntés volt tőle) de ettől függetlenül alkalmatlan + ez szubjektív vélemény de szerintem csak egy 2. Orbán lenne belőle.
Jakab Pétert nem teljesen tudom hova tenni. Őt se igazán tudom komolyan venni de ha muszáj lenne választanom valakit az eddig felsoroltak közül valószínűleg ő lenne az. Mert se nem Gyurcsány se nem a felesége.Több gerince van mint a Karácsonynak és több esze mint Feketének. De SZERINTEM (a viselkedéséből,megnyilvánulásaiból ítélve) ő neki sincsenek nagyon elvei és inkább csak egy populista nyerészkedő(megélhetési politikus).
DE! szerencsére van még egy jelölt így nem kell Jakabra tennem az elméleti voksom és ezzel egy hatalmasat kockáztatnom.
1-etlen személy van ma Magyarországon akinek meg van a minimális esélye a miniszterelnöki pozícióra és akiben látom annak a lehetőségét hogy se ne váljon akkora tolvajjá mint az Orbán, se annyira hatalom szomjassá mint a Gyurcsány + a gerince és az esze is megvan és az Márki-Zay Péter.
Rá biztos hogy szavaznék ha opció lenne 2022-ben. Még úgy is hogy tisztába vagyok azzal hogy országunk tele van ostoba, esetleg tűzhöz közeli (de szerintem sokszor a 2 1ütt jár)vagy elvakult fidesz gyűlölő emberekkel akik azt hiszik hogy egy Dobrev, minőségi váltás lenne Orbán után, pedig a valóság az hogy valószínűleg csak egy 26 os Fidesz 2/3-hoz vezetne.
De sajnos a Magyar emberek vagy sza*ban vagy fo*ban gondolkoznak (Alias Orbán,Gyurcsány stb.). Ezért kb. esélytelen hogy egy olyan eredménnyel záruljon 2022- amivel tényleg a fejlődés útjára léphetnénk végre valahára.
Ha polgárháború törne ki, fotelben ülve popcornt majszolva nézném.
Így néztem 2006-ban a tévészékház ostromát is.
28
1. Attól függ mennyi embert tudnak összeverbuválni. Ha találnak kb 10-15 ezer rendbontásra hajlandó őrjöngő állatot az elég arra hogy szétb*ssz*k a belvárost és van olyan sok hogy a rendőrség ne nagyon bírjon velük max ha szétlövetik a tömeget. Továbbá azt is elfelejted hogy a rendőrség vezetői szintén fidesz közeliek.
2. A "törpe" soha se lázítana (legalábbis azon a szinten nem amire te utaltál). Bármit is gondol róla az ellenzék Orbán nem hülye. Ellenben ezért tartják láb mellett pl. Bayer Zsoltot hogy kimondja azt amit az ösztönlények hallani szeretnének de ami a miniszterelnök szájából elhangozva már a fidesz számára is ciki lenne.
3. Továbbra is az Orbán rendszert védené az alkotmány mert a mostani "alkotmány" így lett megálmodva továbbá minden fontos döntéshozói pozícióban fideszes van hatalmon. És mivel az ellenzéki 2/3 -ad esélytelen ezért ez a felállás 4 év alatt se tudna megváltozni.
4. Ha a rendőrség megint szétlőné a tömeget (2006) Orbán megint tökéletes muníciót kapna az ellenzék ellen. Mint írtam ő és a "piárosai" közvélemény kutatói nem hülyék. Legyártanának erre és 2006 -ra a következő kampány programunkat hogy megint szétb*szt*k a "komcsik" a békésen tüntető népet (mert tennének róla hogy legyenek ott áldozatok nem kis számban) és rengetegen bekajálnák.
26-ra garantálva lenne a Fidesz kormány talán még egy 2/3-ot is összekalapoznának megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!