Ellenzéki képviselők miért félnek bemenni a HírTV-be interjúra de akár még az utcán egy kérdésre is válaszolni?
Figyelt kérdés
Azt látni, hogy folyamat azt harsogja az ellenzéki nép, hogy nem hívják őket, stb.. nincs sajtószabadság, közben meg azt látni, hogy az ellenzéki politikusok nem nyilatkoznak és nem mennek be meghívásra se.
Csak az ATV-ben tetszelegnek kb. minden második nap ahol láthatóan folyamatos alákérdezés megy és kerülve vannak a kínos témák.
2021. júl. 3. 13:00
11/17 anonim válasza:
Nem vagy DK szavazó, sőt nagyon nem! Meglepődnél, ha tudnád, hogy micsoda gyurcsányozós válaszokat szoktam írni ide is.
13/17 anonim válasza:
1. kösz a linket, nem láttam ezt, egyetéretek a 6ossal, hogy itt még egészen (meglepően) jól szerepelt FeketeGyőr ellentétben a Partizános interjújával. És akkor még a fideszesek képesek olyanokat írni, hogy az ellenzéki média nem kritizálja, nem kemény az ellenzéki képviselőkkel. A legjobb példa a Partizános interjú, ahol a Marci értelmes kérdéseket tett fel és FGy nem is tudott válaszolni, eléggé lejáratta magát, míg a fideszmédia kérdéseit egészen könnyen tudta kezelni.
14/17 anonim válasza:
Nem is kellene egyaltalan foglalkozni az ellenzekkel a Kormany kozeli mediakban. Egyetlen ujsagirot sem kuldenek oda hozzajuk, sehol nem jelentetnem meg oket - minek!? :)
15/17 MolotovPunk válasza:
Sokakat meg sem hívnak a Hír Tv-be.Párszor oda néztem 1-2 percre.Általában fidesz képviselőket hívnak be,vagy néha 1 mihazánkost.Viszont 2021-ben ki néz hír Tv-t?Színvonaltalan amúgy is az egész csatorna...Nincs nagy nézettsége,így nem is sok embert érdekel.
16/17 anonim válasza:
Mert állandóan hazudoznak ott, max. a Fodor Gaberiella jár be, menteni a jövőjét ...
17/17 anonim válasza:
15, akkor hogy kerül Fegyőr a hírtv-be?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!