Közkedvelt miniszterelnökünk mondta péntek reggel, hogy 5,5 millió oltakozott után nem kell maszkot viselni. Ma kora reggel mentem a Pennyibe és mit látok? A vásárlók majdnem felén rajta a maszk! Öregeken és fiatalakon egyesen? Ilyen sokan vonják kétségbe a mi védelmezőnk szavát?
Bármelyik hihetetlen, vannak, akik nem csak azért viselik/viselték a maszkot,mert kötelező.
2021. júl. 3. 10:52
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy sokan nem tudják hogy nem kötelező
Én örülök neki hogy hogy nem kell hordani mert utalom a maszkot és már rég védett vagyok két oltassal
2021. júl. 3. 10:52
3/11 anonim válasza:
Mit nem lehet azon megérteni, hogy a maszkkal a másikat védjük?
Aki felveszi, nem maga miatt veszi fel.
Hiába vagy beoltva, terjesztheted!
És most nem azt kell mondani, hogy "miért én védjem azt aki nincs beoltva? “ hanem elgondolkozni, hogy sok embernél az oltás ellenére sem alakult ki a védelem.
Ez hogy eltörölték még nagyon nagy bajhoz fog vezetni...
2021. júl. 3. 11:06
4/11 anonim válasza:
Jaaaaaaaaj kérdező, türeleme, enne ksemmi köze a hit nem hit kérdésnek a politikusok felé....emlékezz vissza, amikor feloldották az utcai maszk hordást, kellet jó 1-2 hét, mire az emberek 90-95% ténylegesen levette, itt is pont ugyan az lesz, 1-2 héten belül már csak a kemény mag fogja hordani, és aki ma vagy hétfőn hordja bent, az 1 hét múlva leveszi, plusz jó páran vannak, akik nem követik a híreket, azoknak is idő kell hogy felfogják mi van.
2021. júl. 3. 11:37
5/11 anonim válasza:
Kedves 3-as. Ha te ekkora begyöpösödött fityesz szurkoló vagy, hordjad a maszkot. Eddig sem és eztán sem lesz értelme. Ha ennyire ostoba vagy azt tudom neked mondani, amit a Győrfi Pali bácsi is mondott: marad otthon!
2021. júl. 3. 11:41
6/11 anonim válasza:
3-as...... aki beoltotta magát és elkapja a vírust, már rohadtul nem kerül kórházba...oltásnak ez a lényege nem az hogy elkapod vagy nem, hanem hogy enyhe tünetekkel átvészelje... és vírus előtt is volt mindenki beteg otthon....úgy hogy remélem, hogy ezek után azon hisztiztek, hogy mindenki hordjon maszkot, hogy ne legyen náthás se senki.... szabad döntés van, aki akarja oltja magát, aki nem nem, aki akarja továbbra is hordja a maszkot, aki nem nem.... ennyire egyszerű, aki oltva van, az nem kerül súlyos helyzetbe, lásd pl. Anglia mennyi új fertőzött és mennyire nem kerülnek kórházba...vagy Portugália, Izrael, úgy hogy azt sem lehet mondanotok, hogy ezt még nem tudjuk, DE tudjuk...
2021. júl. 3. 11:42
7/11 A kérdező kommentje:
Nos, a delta-variáns (a PHE 92.029), megkezdte diadalmas pályafutását, és már a szomszédunkban, a cseheknél tart bemutatót. Érdekessége, hogy az oltatlanokat és az 50 éven felüli 2x oltottakat fertőzi, utóbbiak közt halálos eredménnyel.
Az Egészségügyi Világszervezet legutóbbi felhívása azt javasolja mindenkinek, hogy még a teljesen beoltottak is vegyék komolyan a járványügyi előírásokat a továbbiakban is – viseljenek maszkot, tartsanak távolságot és gyakran, alaposan mossanak kezet.
De mindenki maga dönti el, hogy szeretné-e megtapasztalni a PHE 92.029-et, vagy sem.
2021. júl. 3. 12:19
8/11 anonim válasza:
6-os
Ugye tisztaban vagy, hogy vannak emberek akiknel nincs immunvalasz oltas ellenere?
2021. júl. 3. 12:31
9/11 anonim válasza:
Én hiszek Orbán Viktornak!
2021. júl. 3. 12:53
10/11 anonim válasza:
Eddig is kenhetted a hajadra a divatmaszkokat, csak a munkavédelmisnek van értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!