Most hogy szépen lassan beelőz minket átoltottságbn több európai ország, ahol amúgy is csak nyugati vakcinával oltottak, Orbán elvtárs erre mit fog reagálni?
Figyelt kérdés
Az más kérdés, hogy ott van 1 millió Sinopharm oltott, akik közül rengeteg védtelen, tehát őket én őszintén szólva bele sem számolnám a statisztikákba.2021. júl. 2. 11:28
1/25 anonim válasza:
Soros miatt lesz sikertelen a védekezés...
2/25 anonim válasza:
Miközben kiírtad a kérdést, remélem büszke voltál magadra hogy a furfangoddal most aztán rájöttél a rendszer disznóságára, mi?
Soha sem az volt a cél hogy Magyarországának maradjon örökké a legmagasabb átoltottsága, ez irrealitás. Az volt a cél, hogy február március áprilisban, amikor még javában tombolt a járvány, időben elkezdjünk oltani, amihez a kormány narratívája szerint szükség volt a keleti vakcinákra is.
3/25 anonim válasza:
Tudod, hiába van kínálat, ha vannak olyanok akik nem mennek hogy utána nyafizhasanak hogy "de fölösleges"
4/25 anonim válasza:
5 millió sinopharm oltóanyagot vettünk.Hogy van akkor 1 millió beoltott?
5/25 anonim válasza:
6/25 anonim válasza:
Orbán Viktor nem tudja magát beoltani a rengeteg beoltatlan helyett,mindig elmondta hogy az oltás szükséges és hogy miért.
7/25 anonim válasza:
4es, te lemaradtál valahol februárban...
8/25 anonim válasza:
6: Érdekes módon még mindig nem haltam bele abba, hogy nem vagyok oltva, és bajom sincs. És én csak egy vagyok a több millió közül.
9/25 anonim válasza:
A kormány megtette amit kellett beszerezte a vakcinákat amilyen gyorsan lehetett,ha valaki nem oltatja magát az már az ő felelőssége.
10/25 anonim válasza:
8as, igen, csak azok akik meg beoltatták magukat, az olyanok miatt szívnak mint te. De nem gond, csak ezek után ne rinyáljatok hogy "akkor minek ennyi oltóanyag ha nem is nő az oltottak száma".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!