Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebbe csak én látom bele, hogy...

Ebbe csak én látom bele, hogy gyanús?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napokban kb. húszezer fő oltatta magát, majd ez egyre csökkenő tendenciát mutatott, tegnap hétezer, mára már csak háromezer? Holnap ezerötszáz lesz, hogy ne érjük el az 5.5 milliót még véletlenül se? Vagy gyönyörű szépen időzítve van az egész, hogy mindenképp szombatra, vasárnapra essen a "nagy nap"?

Jó igazából nem látom értelmét húzni halasztani, csak furcsállom...

2021. júl. 2. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon gyanús.
2021. júl. 2. 10:35
 12/15 A kérdező kommentje:

#8 gondoltam hogy meg fognak jelenni a mártírok... most érezzem magam sz@rul hogy 5.5 millió ember beolttatta magát, én nem, és az egyébként alapvető jogommal élve elmehetek pl. egy állatkertbe (fizetve ugyanúgy a belépőt) kicsit kikapcsolódni, mivel ugyanúgy dolgozok mint eddig szerencsére (és mint más, fizetve az adót, amiből Te beolttathattad magad) és már zsibog az agyam...?

Igazi FIDESZ mentalitás... grat.

2021. júl. 2. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon,nagyon, gyanús.
2021. júl. 2. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Rendkívül gyanús ez.
2021. júl. 2. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

ma 11:14

Hol vannak itt mártírok? Te károgsz egyedül.

2021. júl. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!