Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebbe csak én látom bele, hogy...

Ebbe csak én látom bele, hogy gyanús?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napokban kb. húszezer fő oltatta magát, majd ez egyre csökkenő tendenciát mutatott, tegnap hétezer, mára már csak háromezer? Holnap ezerötszáz lesz, hogy ne érjük el az 5.5 milliót még véletlenül se? Vagy gyönyörű szépen időzítve van az egész, hogy mindenképp szombatra, vasárnapra essen a "nagy nap"?

Jó igazából nem látom értelmét húzni halasztani, csak furcsállom...

2021. júl. 2. 09:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nem a hétvége a gyanús a dologban, hanem maga a tény, hogy a legelemibb védekezést is elengedi ez az alkalmatlan kormáy.

A maszk nem fáj, és hatékonyan gátolja meg a terjedést. Ráadásul a sok mellébeszélő sikerpropaganda egyik fő tárgyát is elengedték: már régen nincsenek oltási célok.

Zuhanunk. Menthetetlenül.

2021. júl. 2. 09:26
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem jobb lett volna az ellenzéki elképzeléseket követni. Kb mostanra meglenne a kb félmillió beoltott.
2021. júl. 2. 09:28
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
A számokkal úgy játszanak, ahogy akarnak.
2021. júl. 2. 09:40
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
2) plusz nem lett volna teljes leállás sem.sem pedig kamu kínai oltóanyag,sem százezerszámra vásárolt lélegeztetőgép.sem a betegellátás beszüntetése.el lehet gondolkodni rajta hogy melyik lett volna jobb.
2021. júl. 2. 09:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Eddig egyik se a kérdésemre volt a válasz... :)
2021. júl. 2. 09:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Illetve de, a #3-as válaszolóé
2021. júl. 2. 09:49
 7/15 anonim ***** válasza:
29%
A kérdésre válaszolva: ehhez nincs köze annak a hőhullámnak ami egész héten tombolt?
2021. júl. 2. 09:52
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Te tettél személy szerint érte, hogy növekedjen a beoltottak száma?
2021. júl. 2. 09:55
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

Aki beakarta magát oltatni, az már rég megtette. Teljesen természetes, hogy akik csak az oltáshoz kötött korlátozások miatt veszik rá magukat, azok ennek közelgő feloldásának hírére már nem teszik meg.

Így marad az a napi pár ezer, aki most jött rá, hogy olyan országba akar nyaralni menni, ahol kell az oltás.

2021. júl. 2. 10:03
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Attól mert eltörlik a maszkot még lehet hordani. Én fogom is! Meg majd meglátod sokan mások is. Túl szabadkásnak tűnik ez az egész. Gondolkozz. Angliában az új delta variás teszi már ki az új fertőzések 90 százalékát és több mint 20 ezer a napi fertőzöttjük. Nézd az oroszoknál is hol tartanak már ezek a számok is megint. Orbánék csak a gazdasággal törődnek hogy az emberek menjenek, költsenek. Ezt csak úgy lehet elérni ha biztonság érzetük van. Én ugyanúgy fogom tartani a védekezést mint eddig. Igaz oltva vagyok de attól még elkaphatom a vírust. Sajnos pár hónappn belül ismét jön az újabb hullám, főleg így hogy ennyire szabad minden..
2021. júl. 2. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!