Nem ciki a DK-nak ez a Homonnay Gergely nevű élőlény?
3. Ha nem hiszel az Origónak, higgy a ratyinak.
Csak picit le kell görgetni, de addig is szórakoztató.
Sajnos megint bejött a papírforma: az origo hazudott. Gyakorlatilag már annyira természetes ez, hogy ezután úgy tekintem, hogy automatikusan az ellenkezője igaz annak, amit állítanak.
Elolvastam 5-ös által adott linket. Tényleg szórakoztatóan idióta ez a fickó, de a tényeket akkor is tisztelem.
Márpedig Homonnay ezt írta:
"Magyarország egykori és jövőbeli miniszterelnöke [Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára] között címlapon lenni akkor is menő, ha ez a Ripost nevű szennylap.
Én valóban leírtam, hogy a franciáknak fogok szurkolni, de mivel a tengerparton voltam, amikor a meccs volt, senkinek nem szurkoltam. A másik két ember, ha jól emlékszem meg a magyaroknak szurkolt, ezt a Face-en bárki visszakeresheti."
És lejjebb van egy hozzászólás:
"...írják ezt azután, hogy Dobrev Klára többször posztolt (fényképpel) aznap arról, hogy kisfiával együtt szurkol a magyar válogatottnak. A jobboldali újságírók erkölcsi fölénye, aha."
Függetlenül attól, hogy mit gondolok a szivárványosokról, a tényekhez mindenekfelett ragaszkodom!
Az origo hazudott!
A ripost hazudott!
Jelen kérdés kérdezője kis eséllyel meg van tévesztve, de sokkal valószínűbb, hogy ő maga is ennek a hazudozó bandának a lelkes híve.
Nagyon szeretnék végre találkozni egy olyan jobboldali, konzervatív politikai híroldallal, amelyik a tényeket tiszteli!
Írom ezt jobboldali, konzervatív gondolkodású emberként!
Persze, még fényképet is montírozott hozzá.
Mondom, nagyon-nagyon hiányzik nekem egy tényeket tisztelő jobboldali híroldal. Bár ahogy olvasom az itteni hozzászólókat, lehet, hogy pont azért nincs, mert túl kevés embernek lenne rá igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!