A Fidesz miért indít teljes pályás letámadást Gyurcsány Ferenc ellen? Sokszor hallom, hogy Gyurcsány bukott politikus, de akkor miért kell vele ennyit foglalkozni?
A legnagyobb támogatottságú ellenzéki pártnak mondják magukat.
Mondjuk ez elég szégyen ami azt illet.
A szavazóknak egyszerű üzeneteket kell küldeni, mert az egymondatos szlogeneknél bonyolultabb nem megy át.
Emellett ellenségképet kell keresni aki ellen harcolni lehet. Ezt is élvezi a kétbites választó.
Sajnos ők vannak többen, velük lehet választást nyerni, az ő igényeiket kell kiszolgálni.
mert bemérték, hogy a fidesz szavazóknak ez tetszik.
ennyi.
nulla érzelmi töltet, vagy jogossági igényük van a témában.
a másik, hogy elfogytak a témáik.
a migrás dolog ütős volt.
a brüsszelezéssel már inkább szavazatokat veszítenek jelenleg már.
így most maradt a bu zizás, meg a gyúrcsányozás.
ez meg kevés lesz, szerintem még az 1 bites szavazóiknak is kevés.
A fidesznek nagyon jó a propaganda gépezete. Szerintem megvan már a kampány programjuk hónapra lebontva a választásokig.
Ebben le van írva, hogy mikor fog súlyosbodni a migránshelyzet, mikor vár a fidesz választói támogatást az oltásellenes baloldal támadásának visszaszorítására a 4. hullám megelőzésére stb.
Ja ha lesz 4. hullám természetesen azért is gyurcsány lesz a hibás.
2,3-as, nem vagyok fideszes, de az nem igaz hogy nem tud semmit felmutatni. Azért annyira ne legyünk már elvakultak hogy amit a másik csinál az csak rossz lehet...
Butaság netovábbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!