Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit takar pontosan az hogy...

Mit takar pontosan az hogy meleg propaganda? Szeretném kicsit jobban megerteni mi is folyik itt, és hallom egyfolytában hogy igy meg ugy meleg propaganda, de magyarázatot még nem láttam hogy az mit is takar. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 18:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nyilvánvalóan homoszexuálisok. Homszexuálisok megjelenítése az mer a homoszexualitás megjelenítése szerinted? Ha egy női meg férfi karakter arról beszél, hogy össze akarnak házasodni, az is a szexualitás megjelenítése?

Én úgy gondolom, hogy a homoszexualitás megjelenítése ott kezdődik, amikor csókolóznak, vagy elkezdenek arról beszélni, hogy mit csinálnának az ágyban.

2021. jún. 30. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Igen, a homoszexuálisok megjelenítése az lehet a homoszexualitás megjelenítése. Látom nagyon leragadtál a "szexualitásnál", pedig az nem egyenlő a szexszel.

Az is a homoszexualitás propagálása egyesek szerint, ha szivárványszínű zászlót raknak ki valahol, vagy ha felvonulnak a pride-on, pedig ott se szexelnek egymással és nem beszélik hangosbemondón, hogy akkor most mi hazamegyünk és egy jót szexelünk.

Majd a cenzura eldönti, hogy mi számít annak. Mint a régi időkben.

2021. jún. 30. 19:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Így van leragadtam, mivel a homoSZEXUALITÁSról van szó. Direkt hoztam példákat, amiben nem kifejezetten szex van ("csókolóznak, vagy elkezdenek arról beszélni, hogy mit csinálnának az ágyban"), erre most az magyarázod, hogy nem egynelő a szex-szel, mintha nem tudnám.

Ha kiraknak LMBTQ zászlót valahova, az igenis a homoszexualitás propagálása.

Mondjuk ettől függetlenül filmben engedném szerepeltetni, egy olyan jelenet főműsoridőben simán lemehet, ahol letépik, vagy felgyújtják.

Régi időkben? Már itt a cenzúra a libsiktől. Ismered a Call of Duty franchise-t? Többnyire II. vh-s videójátékok. Egyik nem rég megjelent epizódjában tilos volt a horogkeresztet megjeleníteni, és bele kellett rakni női katonát. A középkori Lengyelországban játszódó Witchert meg bepanaszolták, mert nem volt benne fekete karakter. A sorozatba már beleraktak többet is. Oscar-t nyerni meg már nem lehet, ahol nincs meg a kvóta az LMBTQ, vagy színes bőrű karakterekből.

2021. jún. 30. 19:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Na látod, hogy nem egyenlő a szexszel szerinted, annak ellenére, hogy korábban azt írtad az a homoszexualitás propagálása, ha szóba kerül a szex vagy csókolóznak, most már a zászló is annak számít.

Hogy hogy jön a meleg propagandához a call of duty, horogkereszt meg a női katona, a fekete katona, stb. azt már meg sem próbálom megérteni...

2021. jún. 30. 19:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Na mégegyszer. A szex magát a szexet (értsd.: dugás, baszás) jelenti. A csókolózás és hogy szóba kerül még nem szex, de a szexualitáshoz tartozik.

Akkor mit is akarsz most bizonygatni, hol keveredtem ellentmondásba? Soha nem írtam, hogy egynelő a szexszel, te meg úgy kötsz át a mondatodon belül, hogy "annak ellenére, hogy...". Hol itt az ellentmondás?

Egy középületre szivárványos zászlót, vagy az arénát kivilágítani szivárványos színbe nem propaganda szerinted?

"Hogy hogy jön a meleg propagandához a call of duty..."

Az a cenzúrához jön, amit emlegettél.

2021. jún. 30. 19:35
 16/24 anonim ***** válasza:

"Ha kiraknak LMBTQ zászlót valahova, az igenis a homoszexualitás propagálása." Mi ebben a homoszexualitás propagálása, ha korábban azt írtad, hogy a "homoszexualitás megjelenítése ott kezdődik, amikor csókolóznak, vagy elkezdenek arról beszélni, hogy mit csinálnának az ágyban."

Tehát ha csókolóznak vagy csak beszélnek, az a hsz. megjelenítése, de a zászló az a propagálása... hmm... éééérdekes...

A cenzuráról meg látom nem tudod mit jelent. Nézz utána.

2021. jún. 30. 19:46
 17/24 anonim ***** válasza:

Mi az érdekes? :D

Ha filmben csókolóznak az szerinted nem a homoszexualitás ábrázolása?

Ha egy arénát szívárványszínbe díszítenek az nem propagálás?

Továbbra sem látom, hol itt az ellentmondás, ami szerinted érdekes.

Ja várj, rájöttem! Ott zavarodtál össze, hogy nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy egyik esetben médiatartalomról van szó (homokos csókjelenet), a másik esetben meg a valóságról (épületek szivárványba díszítése). Segítek, remélem megérted.

Horogkeresztes zászlót kirakni a városházára rasszizmus. Horogkeresztes zászlót szerepeltetni egy történelmi filmben, vagy II. világháborús videójátékban meg nem rasszizmus.

"A cenzuráról meg látom nem tudod mit jelent."

A Call of Dutyban a horogkeresztet nem engedni megjeleníteni mindenképpen az.

2021. jún. 30. 20:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Mi érdekes? Az, hogy egyszer az, hogy csókolóznak az szerinted "megjelenítés", de egy szimpla egy zászló = propagálás.

Ha te nem tudod megkülönböztetni azt, hogy egy történelmi filmben kellékként szerepel egy horogkeresztes zászló attól, hogy kirakják egy városházára (egyáltalán miért raknának ki egy horogkeresztes zászlót bárhova??), akkor gondok vannak nálad.

Már megint kicsit összezavarodtál (hogy téged idézzelek...): először azt írtad, hogy az a cenzura, hogy feketéket meg nőket raknak egy játékba.

Ha szerinted az önkényuralmi jelképek tiltása, akkor reklamálj viktornál, meg mindenkinél egész Európában, mert az mindenhol tilos. Ha szeretnéd nézegetni, akkor a lakásodban kirakhatod, miért hiányzik neked egy városházán vagy akárhol?

2021. jún. 30. 21:19
 19/24 anonim ***** válasza:

Ne kertelj. Adj végre egyenes választ a kérdéseimre:

- Ha filmben csókolóznak az szerinted nem a homoszexualitás ábrázolása?

- Ha egy arénát szívárványszínbe díszítenek az nem propagálás?

"Ha te nem tudod megkülönböztetni azt, hogy egy történelmi filmben kellékként szerepel egy horogkeresztes zászló attól, hogy kirakják egy városházára"

Te nem tudsz szöveget értelmezni. Pont a kettő közötti különbségről vakeráltam, erre most azt mondod, hogy nem tudom megkülönböztetni?

"egyáltalán miért raknának ki egy horogkeresztes zászlót bárhova??"

Akármiért. Például vandálok szórakozásból. Ilyesmiről még nem is hallottál, ugye?

Amúgy én ugyanezt kérdezem a szivárványos zászlóval kapcsolatban.

"Már megint kicsit összezavarodtál (hogy téged idézzelek...): először azt írtad, hogy az a cenzura, hogy feketéket meg nőket raknak egy játékba."

Hát beszarok rajtad. :D Azt írtam először, hogy horogkeresztet megjeleníteni tilos volt, erre most meg meghazudolsz, hogy nem, "először azt írtad..." Olvasd vissza.

Írtam azt is, hogy kvóta kellett a női katonáknak meg fekete karaktereknek, mint további példákat libsi ámokfutásokra a horogkereszt cenzúrázásán túl, amiket te tévedésből (vagy inkább szándékosan) a cenzúrázással mostál egybe, és szalmabábozásba kezdtél.

"Ha szerinted az önkényuralmi jelképek tiltása, akkor reklamálj viktornál, meg mindenkinél egész Európában, mert az mindenhol tilos. Ha szeretnéd nézegetni, akkor a lakásodban kirakhatod, miért hiányzik neked egy városházán vagy akárhol?"

Hogy voltál képes idáig süllyedni? Most már azzal jössz, hogy nekem hiányzik egy horogkeresztes zászló. A "Horogkeresztes zászlót kirakni a városházára rasszizmus." mondatomból nem tudom hogyan sikerült erre a következtetésre jutnod. Elmondanád?

Ugyanazt csinálod, amit a vérbeli liberók. Ha nem értesz egyet valakivel, megpróbálod róla beállítani, hogy rasszista, náci, stb.

2021. jún. 30. 22:11
 20/24 anonim ***** válasza:

Tessék, ha ettől jobban érzed magad:

- Ha filmben csókolóznak az szerinted nem a homoszexualitás ábrázolása? De. És? Akkor mi van? Ak látja homoszexuálissá változik? Ha a heteroszexualitást lehet ábrázolni, akkor ezt miért is nem? Nehogy megtudja aki nem tudta addig, hogy létezik? El kell titkolni? Miért is?

- Ha egy arénát szívárványszínbe díszítenek az nem propagálás? Nem. És nem is tennének ilyet ha nem lennének olyanok, akik a melegekben a gonoszt, pedofilt látják. Azért csinálnak ilyet, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy aki nem hetero az is ember, köztük is van mindenféle és nem az alapján kell megítélni, hogy kit szeret. És nem kell titkolni a létezését, mert senki nem válik azzá attól, hogy felvilágosítják, hogy vannak ilyen emberek is.

"Ha nem értesz egyet valakivel, megpróbálod róla beállítani, hogy rasszista, náci, stb." Aki csak azért képes "melegpropagandázni" meg ileyn kérdéseket írogatni, mert nem szereti a melegeket csak azért, mert azok nem heterók (de mondhatnám, hogy nem szeret másokat bőrszínük, vallásuk, akármilyük miatt), az nagyon hasonlít a nácikra, akik "nem szerettek" embereket bőrszínük, vallásuk miatt. Miközben a melegek között is vannak nagyszerű színészek, tudósok, sportolók, zenészek, művészek, stb.

Tudom, neked semmi bajod a melegekkel, csak épp unatkozol és úgy érdezted ki kell írnod egy kérdést és nem jutott jobb eszedbe. De különben semmi bajod velük. És az se zavar, hogy azt szeretnék, hogy ugyanolyan embereknek tartsák őket, mint akárki mást, hiszen nem követtek el semmit és szeretnének ugyanolyan jogokat. Akkor mi is zavar téged tulajdonképpen?

2021. jún. 30. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!