Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az az LMBTQ propaganda,...

Mi az az LMBTQ propaganda, amely annyira befolyásolja az emberek életét?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok a rossz ember, de én ritkán látok ilyet, és akkor sem zavaró, és könnyű ignorálni, és nem befolyásolja negatívan az életemet.
2021. jún. 27. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%

Kiváló példa rá a Penny Market reklámja, valami ma osztotta meg a GYK-n.

https://www.youtube.com/watch?v=1s6X_1-QWPU

Ilyen szennyeket nyomnak.

Mondjuk, ez egy agresszívabb típusú.

Ha tudod ignorálni, ha a képedbe tolnak valamit, akkor szerencsés vagy.

2021. jún. 27. 17:19
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Az 1-es válaszoló szerint, ha valaki megoszt valamit a gyk-n, az egyenlő azzal, hogy a képedbe van tolva...

Bravó.

2021. jún. 27. 17:24
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

2#

Ha nem vennéd észre, ez egy reklám, csak felkerült a youtubera.

Ilyesmi mindennap megy az adott országban a TV-ben.

Azért ez elég agymosás szagú.

2021. jún. 27. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Ez általában úgy működik, hogy akit zavar, az mindenhol észreveszi, mert “rá van állva”, akit nem érdekel, annak nem nagyon tűnik fel.
2021. jún. 27. 17:26
 5/14 anonim ***** válasza:
17%

Mert Magyarországon ilyen nagyon MÉG nincs.

Pl: ez: [link] gyerkeknek készült

2021. jún. 27. 17:28
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Bűnronda "nők". De! Nem rosszabb, mint Kató néni vagy Vazul néni. Micsoda LMBTQ propaganda.

Az ókori görögöknél és a Shakespeare-kori színházban a női szerepeket is férfiak játszották. Micsoda LMBTQ propaganda.

Gagyi mami, Mrs. Doubtfire, Norbit etc. olyan filmek, ahol férfiak öltöznek nőnek. Rasputia már transzpropagandának számít? Nem rondább, mint a reklámban szereplő "hölgyek", mégsem kap 18-as karikát.

2021. jún. 27. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

6#

Még mindig nem érted.

A gagyi mami és Mrs. Doubtfire nem lmbt propagandálási szándékkal készült.Nem ez volt a cél.

Ellenben a reklám szándékos, direkt lmbt propaganda, a travi elmebetegséget népszerűsíti.

Nem 18-as karikát érdemelne, hanem azt,hogy meg sem jelenítenek ilyesmit.

2021. jún. 27. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

Nem látom, hogy hol is népszerűsíti. Ha szerinted ettől majd otthon előveszik anyuci ruháit, akkor a Mrs. Doubtfire után miért ne fosztaná ki a nagyi ruhásszekrényét?

Nekem nem tetszenek a reklámban szereplő "nők", ahogy a bohócok se. De ez ízlés dolga. Szerintem egy gyerek számára nem rosszabb egyik a másiknál.

Az #5-ös által belinkelt szintén nem tetszik. Én nem így nevelnék toleranciára gyerekeket. Nem az üzenetével van gondom, hanem a megvalósításával, mert az gagyi, túl sok és kontraproduktív.

De! Ha összevetem mondjuk egy Oroszországból vagy Kínából való videóval ahol azt látom, hogy lábbal tiporják a legalapvetőbb emberi jogokat, még mindig inkább a "szivárványos" Nyugatra teszem a voksom.

2021. jún. 27. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

6

Ezek a "bűnronda nők" ugyanis transzneműek.

Hasonló show-t láttam Bangkokban. Csodálatos nők táncoltak a színpadon. A show végén kiderült, hogy mind férfiak.

2021. jún. 27. 18:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9. Igen, én is láttam már thai ladyboyokat akik esztétikusabbak sok született nőnél, a fenti videóban szereplőknél meg pláne. Egyébként, bár én nem vagyok nagy szakértője a témának, de úgy tudom, hogy a videóban szereplők drag queenek, akik közül sokan nem tekintenek magukra transzneműként, sőt, heteroszexuális is van köztük. Inkább előadóművészek.
2021. jún. 27. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!