Mi az az LMBTQ propaganda, amely annyira befolyásolja az emberek életét?
Kiváló példa rá a Penny Market reklámja, valami ma osztotta meg a GYK-n.
https://www.youtube.com/watch?v=1s6X_1-QWPU
Ilyen szennyeket nyomnak.
Mondjuk, ez egy agresszívabb típusú.
Ha tudod ignorálni, ha a képedbe tolnak valamit, akkor szerencsés vagy.
Az 1-es válaszoló szerint, ha valaki megoszt valamit a gyk-n, az egyenlő azzal, hogy a képedbe van tolva...
Bravó.
2#
Ha nem vennéd észre, ez egy reklám, csak felkerült a youtubera.
Ilyesmi mindennap megy az adott országban a TV-ben.
Azért ez elég agymosás szagú.
Bűnronda "nők". De! Nem rosszabb, mint Kató néni vagy Vazul néni. Micsoda LMBTQ propaganda.
Az ókori görögöknél és a Shakespeare-kori színházban a női szerepeket is férfiak játszották. Micsoda LMBTQ propaganda.
Gagyi mami, Mrs. Doubtfire, Norbit etc. olyan filmek, ahol férfiak öltöznek nőnek. Rasputia már transzpropagandának számít? Nem rondább, mint a reklámban szereplő "hölgyek", mégsem kap 18-as karikát.
6#
Még mindig nem érted.
A gagyi mami és Mrs. Doubtfire nem lmbt propagandálási szándékkal készült.Nem ez volt a cél.
Ellenben a reklám szándékos, direkt lmbt propaganda, a travi elmebetegséget népszerűsíti.
Nem 18-as karikát érdemelne, hanem azt,hogy meg sem jelenítenek ilyesmit.
Nem látom, hogy hol is népszerűsíti. Ha szerinted ettől majd otthon előveszik anyuci ruháit, akkor a Mrs. Doubtfire után miért ne fosztaná ki a nagyi ruhásszekrényét?
Nekem nem tetszenek a reklámban szereplő "nők", ahogy a bohócok se. De ez ízlés dolga. Szerintem egy gyerek számára nem rosszabb egyik a másiknál.
Az #5-ös által belinkelt szintén nem tetszik. Én nem így nevelnék toleranciára gyerekeket. Nem az üzenetével van gondom, hanem a megvalósításával, mert az gagyi, túl sok és kontraproduktív.
De! Ha összevetem mondjuk egy Oroszországból vagy Kínából való videóval ahol azt látom, hogy lábbal tiporják a legalapvetőbb emberi jogokat, még mindig inkább a "szivárványos" Nyugatra teszem a voksom.
6
Ezek a "bűnronda nők" ugyanis transzneműek.
Hasonló show-t láttam Bangkokban. Csodálatos nők táncoltak a színpadon. A show végén kiderült, hogy mind férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!